Stew kentang jeung hake jeung chorizo, pisan comforting

Kentang stew kalawan hake jeung chorizo ​​​​

Ayeuna isuk-isuk sareng wengi henteu deui sapertos ayeuna, urang mimiti ngabutuhkeun semur sapertos anu urang masak ayeuna. Sareng pikeun ngatasi 12 derajat dimana urang bobo di dieu, aya sababaraha hal anu langkung saé tibatan ieu Stew kentang jeung hake jeung chorizo.

Kentang sareng semur lauk mangrupikeun salah sahiji karesep kuring, Kuring manggihan aranjeunna pisan comforting. Ieu ogé ngagaduhan sentuhan chorizo ​​​​anu ngan nambihan rasa anu ngeunah pisan kana kaldu sareng sababaraha gajih anu hey, anjeun ogé resep. Anjeun tiasa ngalakukeun tanpa eta atawa ngan saukur nambahkeun eta ngan ti jaman ka jaman kawas kuring.

Naha anjeun teu gaduh hake? Anjeun tiasa nyiapkeun eta kalawan sagala lauk sejenna beku nu geus di imah. Kuring resep motong kana batu kandel, coklat eta dina loyang lajeng nambahkeun kana Stew nu, tapi anjeun bisa ngaliwatan bagian ieu sareng nambahkeun eta langsung, sorangan!

Resepna

Kentang stew kalawan hake jeung chorizo ​​​​
Datangna usum gugur, semur kentang sareng hake sareng chorizo ​​​​sapertos ieu janten penting dina ménu mingguan.

Author:
Jenis resép: stews
Porsi: 2-3

Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 

bahan
  • 4 buah hake beku (dilebur)
  • 1 cebolla
  • 1 cabé bel héjo
  • 6 irisan chorizo
  • 4 kentang
  • Sal
  • Lada
  • Sayur atawa kaldu hayam
  • 1 séndok témpél tomat
  • Minyak Zaitun
  • ½ séndok téh paprika
  • ½ séndok téh daging cabé chorizo

Persiapan
  1. Urang motong loins hake kana batu jeung usum aranjeunna kalayan uyah jeung cabé.
  2. Teras we nempatkeun hiji Santika minyak dina panci jeung urang tumis hake kubus nepi ka emas, miceun aranjeunna sarta reserving aranjeunna sakali rengse.
  3. Dina minyak anu sami tuluy tumis bawang bombay jeung cabé dicincang pikeun 10 menit.
  4. Teras Urang nambahkeun chorizo ​​​​ jeung kentang peeled jeung ditumbuk, saeutik uyah jeung cabé. Tumis pikeun sababaraha menit, aduk terus.
  5. Saatos tambahkeun tomat kentel, paprika, daging cabé chorizo ​​​​sareng nutupan kalayan kaldu.
  6. Urang masak sadayana ngeunaan 15-20 menit atawa nepi ka kentang anu lembut.
  7. Lima menit saméméh ahir masak urang ngawanohkeun deui hake nepi ka rengse masak.
  8. Urang ngalayanan Stew kentang jeung hake jeung chorizo ​​​​panas.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.