Saum fritters sareng anis

nu Anis fritters mangrupikeun manisan khas Lenten. Buñuelos mangrupikeun anu amis tina adonan goreng anu disiapkeun pikeun masihan rasa anu urang resep, dina resep ieu aranjeunna didamel nganggo rasa amis anu beunghar. Anis méré rasa pikaresepeun rada amis.

Nalika Paska sareng Puasa manisan khas dinten-dinten ayeuna moal aya sareng upami urang ngajantenkeun di bumi langkung saé.

Upami anjeun henteu resep anis, anjeun tiasa mupus atanapi ngagentos ku jus jeruk, vanili. Naon anu anjeun paling resep. Aranjeunna saé pisan sareng juicy.

Saum fritters sareng anis
Author:
Jenis resép: Dessert
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 150 ml. susu
  • huevos 3
  • 120 gr. Tina tipung
  • 70 gr. tina mantega
  • 25 ml. amis
  • 1 séndok téh bubuk bubuk
  • Minyak sunflower pikeun kagorengan
  • Gula pikeun palapis aranjeunna
Persiapan
  1. Pikeun ngasilkeun fritters angin sareng bijil, mimitina urang bakal nempatkeun panci kana seuneu kalayan susu, mantega sareng bijil. Urang bakal nempatkeun kana panas dina panas sedeng.
  2. Dina piring urang campur tipung sareng ragi, urang campur.
  3. Nalika susu panas urang bakal nambihan piring sareng tipung sareng ragi sakaligus sareng urang bakal mimiti diaduk sareng séndok kai. Kami nurunkeun panas sakedik sareng teras muterkeun dugi adonan tina témbok panci. Urang ngantepkeun tiis pikeun sababaraha menit.
  4. Kami nambihan endog kana adonan, aduk sareng campuran sakedik-sakedik kumargi biayana seueur pikeun ngahijikeunana. Teras we nambihan endog anu sanés sareng lakukeun hal anu sami.
  5. Upami urang ningali yén adonan masih kentel pisan urang nambihan endog anu katilu, upami aya adonan sapertos krim kandel, urang moal nambihan deui endogna.
  6. Urang ngantepkeun istirahat sajam dina kulkas.
  7. Kami nempatkeun panci kalayan minyak, nalika éta panas urang nyandak adonan sareng séndok sareng urang nambihan kana wajan, urang ngagoreng sadayana.
  8. Kami ngaluarkeunana sareng kami ngaliwat kana gula.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.