Salad Rusia, enak kanggo tapas

Salad Rusia

Halo pamiarsa anu dipikacinta! Dinten ieu kuring nampilkeun anjeun anu khas Salad Rusia, anu tiasa janten starter tiis atanapi tapa anu lezat, dipirig ku bir seger anu linggih dina teras anu saé handapeun sinar panonpoé. Jenis piring ieu seueur dianggo di bar atanapi réstoran pikeun ngahirupkeun suasana sateuacan nyayogikeun kursus anu munggaran.

Resep ieu, ku sabab kitu namina, asalna ti Rusia, sabab persiapan aslina didamel ku koki terkenal ti nagara éta. Sapertos piring naon waé, éta ngagaduhan seueur bahan anu béda-béda gumantung kana daérahna. Hiji anu kuring bawa ka anjeun ayeuna kanggo anggaran ékonomi.

bahan

  • 5 kentang sedeng.
  • 1 wortel ageung.
  • 3 endog.
  • 2 kaléng tuna.
  • 100 g tina kacang polong beku.
  • Uyah.
  • Cai kanggo masak.

Pikeun mayonnaise:

  • endog 1
  • Minyak Zaitun
  • Cuka atanapi jeruk nipis.
  • Susu.
  • Ciwit uyah

Persiapan

Pikeun ngajantenkeun éndah sareng nikmat ieu Resep salad Rusia, Hal kahiji anu kedah urang lakukeun nyaéta motong kentang sareng wortel kana dadu sedeng. Salajengna, urang bakal nempatkeun unggal bahan dina pot anu sanés anu seueur ku cai sareng ciwit uyah, sareng urang bakal ngagolak dugi ka lembut.

Dina waktos anu sasarengan, urang ogé bakal nempatkeun panci sareng cai, ka masak endog. Gumantung kana jinis endog, masak na bakal béda-béda tapi pikeun resep ieu salat Rusia, sakitar 12 mnt.

Di sisi anu sanésna, kami bakal nyeuseuh sakedik kacang polong pikeun miceun sababaraha tiis sareng ibun anu anjeun tiasa gaduh tina freezer. Sakali dikumbah, urang bakal masak sakitar 8-10 mnt.

Nalika sadaya bahan asak, urang bakal nempatkeun kana mangkok ageung supados tiasa Campur saé pisan sareng sadayana disebarkeun. Urang kedah ati-ati nalika aduk sadayana kumargi kentang, nalika asak, tiasa rujak, sareng anu dipikaresep ku kami nyaéta tetep.

Salad Rusia

keur mayonnaise, Urang bakal nempatkeun endog sareng ciwit uyah dina gelas pemukul. Urang bakal ngamimitian ngéléhkeun sareng nambihan minyak dina aliran sedeng, supados mayonnaise dipasang sareng henteu diteukteuk. Nalika urang tingali éta parantos dilakukeun, urang bakal nambihan percikan jeruk nipis atanapi cuka, numutkeun kana rasa, sareng kami bakal ngéléhkeun deui. Upami campuranana kentel pisan, tambahkeun sakedik susu kanggo nyepetkeun sakedik.

Tungtungna, tambahkeun mayonnaise kana campuran bahan, aduk sadayana ogé. Engké, lebetkeun kana kulkas sareng ngantepkeun istirahat sahenteuna 5 jam. Kuring miharep anjeun resep éta.

Inpormasi lengkep - Sate Goreng salad khusus

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ale Jiménez cenahna

    Éta leres! 😛 punten kana ungkapan! Hatur nuhun pikeun nuturkeun kami! 😀

    1.    Roberto rios cenahna

      Abdi maénkeun! Pokokna kuring CINTA aranjeunna! Dinten anu bahagia sareng seueur berkah, urang bakal salawasna aya didieu!