Roti bakar sareng kéju seger sareng katumbiri tumis

Roti bakar sareng kéju seger sareng katumbiri tumis

Anjeun tiasa kéngingkeun kanggo sarapan, salaku camilan atanapi salaku tuang siang. Ieu Roti bakar sareng kéju seger sareng katumbiri tumis anu kuring usul ka anjeun dinten ayeuna valid pikeun sadayana sareng muhrim. Sareng gampang pisan pikeun nyiapkeun ... ayeuna katumbiri dina usumna anjeun moal ngagaduhan masalah, salian ti éta, pikeun milih anu asak.

Ngagabungkeun kéju sareng buah éta salawasna suksés. Idéal pikeun resep ieu bakal dianggo kéju, tapi sanés mangrupikeun produk anu kuring tiasa mendakan caket bumi, janten kuring nganggo kéju seger buatanna anu henteu ngaleungitkeun anu munggaran. Anggo anu anjeun gaduh di bumi atanapi anjeun tiasa langkung gampang.

Perkawis persik, pilih potongan asak. Janten ku sauté anu hampang anjeun bakal ngajantenkeun coklat. Teu sungut anjeun cai? Nyiapkeun roti bakar ieu ngan ukur 15 menit waktos anjeun, sareng naon 15 menit kanggo hadiah sapertos kitu?

Resepna

Roti bakar sareng kéju seger sareng katumbiri tumis
Roti bakar kéju seger ieu sareng persik tumis tiasa didahar kanggo sarapan, camilan atanapi dilebetkeun kana tuang siang.
Author:
Jenis resép: Desayuno
Porsi: 1
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 2 irisan roti (1 upami roti kampung)
  • 6 séndok kéju seger digulung
  • 1 buah peach alit atanapi 2
  • 1 séndok téh minyak zaitun
  • Ciwit kayu manis
  • Sikina wijén
Persiapan
  1. Urang roti bakar keureut roti sareng rujak kéju seger.
  2. Urang ngumbah katumbiri kalayan saé sareng potong kana irisan.
  3. Urang panaskeun minyak dina wajan sareng urang tumis bagéan persik dugi ka ampir karamel.
  4. Di momen terakhir teh naburkeun kayu manis sareng sareng siki sareng masak 1 menit deui.
  5. Urang tempatkeun kéju seger dina roti bakar sareng dina ieu, bagéan katumbiri.
  6. Kami ngaraosan roti bakar kéju seger sareng persik tumis haneut.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.