Roti bakar Perancis sareng anggur beureum

Roti bakar Perancis sareng anggur beureum, amis anu kawéntar pisan anu dikonsumsi nalika Paska. Torrijas diwangun ku nyandak roti tina sababaraha dinten, ngalangkungan susu sareng endog sareng kagorengan, aranjeunna saé pisan sareng raos.

Anu khas nyaéta susu sareng kayu manis sareng ogé tina anggur beureum. Ayeuna aranjeunna didamel ku sababaraha cara sareng rasa, tapi henteu masalah kumaha cara didamelna, torrijas saé pisan sareng cocog pikeun dessert.

Roti bakar Perancis sareng anggur beureum
Author:
Jenis resép: Dessert
Porsi: 6
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 1 roti pikeun torrijas (langkung saé ti dinten saacanna)
  • 3-4 endog
  • 1 kulit jeruk nipis
  • 1 liter anggur beureum
  • 1 iteuk kayu manis
  • 1-2 séndok kayu manis darat
  • 250 gr. tina gula
  • 1 sagelas cai leutik
  • 1 gelas ageung minyak sunflower
Persiapan
  1. Pikeun ngadamel torrijas ku anggur beureum, mimitina urang bakal nempatkeun anggur beureum kanggo masak nganggo iteuk kayu manis, sapotong kulit lemon, 100 gr. tina gula sareng sagelas cai leutik.
  2. Anggap éta masak sakitar 15 menit nganggo panas sedeng-luhur, pareuman sareng antepkeun.
  3. Urang nempatkeun endog dina piring anu lega, dina anu sanés urang nempatkeun anggur beureum.
  4. Kami motong keureut roti sakitar 2 cm., Urang lebetkeun kana anggur beureum, urang ngantepkeun soak dugi ka diseupan ogé.
  5. Dina piring urang bakal nempatkeun sésa gula sareng bubuk kayu manis sakedik.
  6. Kami nempatkeun wajan sareng seueur minyak pikeun panas, nalika urang badé ngamimitian ngagoréng torrijas.
  7. Kami bakal sacara saksama ngaleupaskeun tina anggur, ngalangkungan éta endog sareng ngagoréngna dina wajan, tinggalkeun dugi ka coklat dina dua sisina.
  8. Kami ngaluarkeun, nempatkeun kana piring dimana urang bakal nganggo kertas dapur, supados aranjeunna nyerep minyak.
  9. Teras we ngaliwat aranjeunna liwat gula sareng kayu manis sareng aranjeunna bakal siap

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.