Roti bakar Perancis kalayan macét homemade

buah prambus prancis

Sasak sasak, akhir minggu panjang sareng liburan! Hususna pikeun jalma anu resep tuangeun anu raoseun kusabab ramé ti dinten ka dinten moal tiasa ngaleupaskeun interior anu montok anu bakal nyéépkeun jam-waktos sasarap atanapi tuang piring buatan imah dina gelung. Ieu Roti bakar Perancis kalayan macét homemade aranjeunna mangrupikeun iringan anu sampurna pikeun waktos pakansi anu pantes sareng manis (sareng anu sampurna pikeun anu caket roti bakar Perancis).

Ogé, dinten ieu urang bakal diajar cara anu gancang sareng gampang pikeun nyieun macét di bumi, dina hal ieu, kalayan salah sahiji kalemahan kuring: raspberry. Anjeun nuju liburan, janten nempatkeun daptar Spotify favorit anjeun dina ledakan lengkep sareng pikirkeun dimana anjeun badé angkat-jalan pikeun muru keajaiban kalori anu anjeun bade antawiskeun dada sareng punggung anjeun.

Roti bakar Perancis kalayan macét homemade
Kadang-kadang anjeun kedah nyugemakeun waos anu amis di jero anu urang cobian pikeun cicingeun nalika operasi bikini urang. Liburan teu ngartos diét, sareng ieu Roti bakar Perancis kalayan macét homemade Éta kamungkinan sarapan anu pangsaéna sareng upeti pangsaéna anu tiasa anjeun pasihkeun dina liburan.
Author:
Dapur: Perancis
Jenis resép: Desayuno
Porsi: 4
bahan
Keur roti bakar Perancis
  • 8 irisan roti bimbo
  • 20 gram mantega
  • huevos 2
  • Gula beureum
  • Sirop karamel
keur buah prambus marmalade
  • 500 gr. Buah prambus
  • 350 gr. tina gula
  • 1 jeruk nipis (2 séndok téh jus na)
Persiapan
Pikeun roti bakar
  1. Kami ngéléhkeun endog dina mangkok sareng nambihan sirop karamel secukupnya.
  2. Kami ngabasahi irisan roti sakitar 15 detik sahingga éta ogé direndem.
  3. Urang lebur mentega dina panci.
  4. Nalika éta dilebur, tumis irisan dugi ka coklat emas dina dua sisi.
  5. Urang nyayogikeun dina kertas nyerep nalika urang nyiapkeun macét.
Jam heula anjeun
  1. Urang nyeuseuh, solokan sareng motong buah prambus.
  2. Kami nempatkeun kana panci alit sareng nyebarkeun gula dina luhur.
  3. Tutup sareng angkat dina kulkas sapeupeuting.
  4. Saatos wengi di maceration, urang nempatkeun casserole kana seuneu (maksimum).
  5. Kulub bari aduk, tutup pan sareng simmer salami 10 menit.
  6. Uncover casserole jeung ngantep éta kulub pikeun 5 langkung menit dina panas sedeng.
  7. Kami nambahan dua séndok jus lemon.
  8. Saatos waktos, urang pareum sareng haneut.
Sarapan sampurna
  1. Kami melak sababaraha roti bakar sareng nyiram sababaraha jam buatan urang di luhur.
  2. Saatos sarapan éndah sareng kalori ieu ... kami bakal nyobian gaduh dinten anu sibuk pikeun ngabakar sadaya rasa manis anu saé éta
Inpormasi gizi per porsi
Kalori: 700

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.