Pisang sareng jeruk, tuangeun aphrodisiac

Pisang sareng jeruk

Urang badé ngamimitian minggu ku anu amis, pisan gampang dilakukeun, gancang, éta kalebet buah sareng sentuhan anu aheng pisan. Saolah-olah éta henteu cekap, presentasi na kanggo sapuluh sareng sareng anjeunna urang tiasa siga royalti di tuang kulawarga atanapi sareng rerencangan. Naon deui anu tiasa urang nyungkeun?

Kemungkinan pikeun dessert saderhana ieu henteu aya tungtungna. Ieu sababaraha kasempetan nalika anjeun tiasa nawiskeun:

  • Dina tuangeun romantis. Naha anjeun terang yén kayu manis mangrupikeun afrodisiak?
  • Nalika tuang siang Srimanganti. Sajikeun dina piring bodas sareng pasagi, tempatkeun dua potongan cau dina posisi anu lucu pisan sareng ngahias piring sareng saos jeruk, sakedik kayu manis, jeruk jeruk atanapi bahkan sakedik kalapa.
  • Nalika di tuang siang atanapi tuang siang aya murangkalih anu henteu tuang buah. Sajikeun dina gelas potongan janten sakedik, eusian gelas sareng saos satengahna sareng ngahias sareng krim. Anjeun bakal ningali kumaha aranjeunna ngaleungit!

bahan

  • 4 cau
  • Jus jeruk
  • 2 séndok gula
  • Séndok téh kayu manis
  • 10 g mentega

Ngubaran

Ngalembereh mantega dina panci, potong cau dina cara anu anjeun pikaresep sareng ngagoréngna sakitar dua sisi. Cabut aranjeunna tina panas sareng tempatna dina piring tempat anjeun badé ngalayanan aranjeunna. Teras dina panci tambahkeun jus jeruk, gula sareng kayu manis, masak sadayana kanggo sababaraha menit, dugi saos mimiti konsistén.

Nalika parantos siap, tuang pisang sareng saos sareng éta waé. Kali ieu kuring ngahias aranjeunna nganggo mesék jeruk, waktos sanés kuring naburkeun kalapa parut. Jalan anu mana waé, éta salawasna suksés. Bon napsu sareng saé awal minggu!

Inpormasi lengkep - Sarapan romantis sareng roti bakar Perancis anu lezat

 

Langkung seueur inpormasi ngeunaan resepna

Pisang sareng jeruk

Waktos Persiapan

Waktos masak

Total waktos

Kilokalori per porsi 400

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Aisyah Luna Mora cenahna

    sajaba ti beunghar tur gancang ,,, super gampang ,, uhmmmmmmmm

  2.   Mayfe cenahna

    Sareng ku percikan Grand Marnier, langkung saé tibatan hadé!