Penjaga vanili

Vanili custard, a dessert tradisional tradisional nyiapkeun, ngan dina 30 menit urang gaduh sababaraha panyandang buatan bumi anu lezat. Kuring parantos nganggo esén vanili, tapi anjeun tiasa nganggo kacang vanili.

Vanili custard mangrupakeun dessert idéal pikeun saatos tuang sareng rerencangan atanapi kulawarga. Anjeun bakal katingali saé pisan sareng anjeun bakal resep pisan aranjeunna. Kastard ieu, sajaba ti endog, dikentelkeun sakedik tipung jagong (Maizena) sahingga urang nyabut konéng endog.

Upami anjeun resep aranjeunna anjeun tiasa ngiringan aranjeunna sareng cookies, éta ngiringan pisan sareng anu ngurus.

Penjaga vanili
Author:
Jenis resép: Dessert
Porsi: 6
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 5 konéng endog
  • ¾ liter susu
  • 1-2 séndok téh esén vanili
  • 150 gr. tina gula
  • 2 séndok tepung jagong
  • Bubuk kayu manis
Persiapan
  1. Dina mangkok urang nempatkeun konéng, gula, satengah gelas susu sésana urang tinggalkeun sareng aci jagong, urang diteunggeulan saé dugi sadayana dicampur leres.
  2. Kami nempatkeun panci kana panas sareng susu anu tetep sareng vanili, urang bakalan dina panas sedeng, nalika mimiti ngagolak urang angkat tina panas, urang bakal ngempelkeun sakedik-sakedik sareng henteu lirén aduk campuran endog ambéh henteu diatur sareng campuran.
  3. Sakali kami parantos ngempelkeun susu sareng campuran, urang lebetkeun sadayana kana panci teras lebet kana seuneu, urang bakal ngantepkeun dina suhu anu handap sareng henteu lirén nalika diaduk, éta henteu kedah ngagolak, upami krimna henteu tiasa diteukteuk.
  4. Nalika aranjeunna kentel, urang bakal ngaleungitkeun tina panas, nempatkeun campuran dina wadah krim, ngantepkeun haneut teras lebetkeun kana kulkas dugi ka tiis.
  5. Nalika urang badé ngaladén, taburkeun ku sakedik kayu manis.
  6. Sareng aranjeunna bakal siap tuang !!!

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.