Panggang cod nganggo kentang sareng cabé

Panggang cod nganggo kentang sareng cabéMasakan anu saé sareng kombinasi anu sampurna kusabab cod na jalan saé pisan, cabé sareng kentang raoseun ku sadayana.

Piring anu tiasa urang siapkeun kanggo acara naon waé. Urang tiasa ngarobih sayuran atanapi lauk sakumaha anu anjeun pikahoyong. Upami anjeun nyandak cod éta kedah diturunkeun dina titik uyah na.

Panggang cod nganggo kentang sareng cabé
Author:
Jenis resép: Lauk
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 8 lembar cod cod tanpa tulang
  • 3 kentang
  • 3-4 rupa-rupa cabé (beureum, héjo, konéng)
  • 200ml. anggur bodas
  • 2 cengkéh tina bawang bodas
  • Sapotong peterseli dicincang
  • Minyak sareng uyah
Persiapan
  1. Pikeun nyiapkeun cod bakar sareng kentang sareng cabé, urang bakal ngamimitian ku mesék kentang, urang bakal potong irisan ipis pisan, sapertos roti.
  2. Kami nempatkeun wajan sareng jet minyak anu saé, urang ngasakan kentang.
  3. Di sisi anu sanésna, urang nyeuseuh sareng motong cabé kana strip, nempatkeun kana wajan sareng percikan minyak sareng ngantepkeun dugi ka lembut.
  4. Sakali kami parantos siap kentang, solokan tina minyak teras lebetkeun kana piring pembakaran, di luhur urang bakal nempatkeun cabé ogé dikuras tina minyak.
  5. Di luhur kentang sareng cabé kami bakal nempatkeun potongan cod.
  6. Kami bakal nempatkeun oven dina suhu 180ºC kalayan panas luhur sareng ka handap.
  7. Urang nempatkeun baki dina oven.
  8. Rendang cengkéh bawang bodas sareng peterseli. Dina mortir urang rendang dua bahanna ogé, tambahkeun anggur bodas, campur sareng tambih kana baki oven. Kami nyebarkeun éta dina cod. Kalayan panas éta parantos disebarkeun dina sagala hal sareng rasa anu dicampur.
  9. Urang bakal masak salami 12-15 menit atanapi dugi ka ningali codéna parantos siap.
  10. Cod teu kedah seueur masak. Sareng anjeun siap tuang.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.