Oatmeal, cau sareng pancake kayu manis kalayan kéju dikocok

Oatmeal, cau sareng pancake kayu manis kalayan kéju dikocok Tuang pancake ieu anu kuring bagikeun dinten mangrupikeun cara anu saé pikeun ngamimitian sabtu minggu. Resepna ti @ raquel.bernacer saurang ahli gizi-nutrisi anu resep kuring resep sareng buku na "Diajar sarapan" Kuring parantos ngamangpaatkeun pisan. Anjeun moal mendakan panci oat, cau sareng kayu manis ieu dina buku, tapi aya seueur pilihan kanggo sarapan anjeun pikeun rupa-rupa.

Sakumaha biasana, kuring parantos ngadamel vérsi pancake nyalira ngalebetkeun sakedik koko bubuk sareng sajumlah kayu manis. Resepna saderhana pisan sareng kuring yakin yén anjeun bakal nyiapkeun sababaraha kali saatos nyobian hasilna.

Ka puncak sarapan kuring parantos ngiringan pancake ku kéju lemes sareng sababaraha kacang. Rasa kéju atanapi yogurt anu rada haseum sareng kombinasi pancake anu matak kuring pikaresepeun, tapi anjeun tiasa ngagantikeun ieu sareng bahan-bahan sanésna: krim nut, buah anu dicincang, coklat dilebur ...

Resepna

Oatmeal, cau sareng pancake kayu manis kalayan kéju dikocok
Porsi: 1
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 1 endog L
  • 1 cau asak, potong-potong
  • 6 séndok inuman almond
  • 50 g. oatmeal
  • 1 séndok téh bubuk bubuk
  • ½ séndok téh koko
  • 1 séndok téh kayu manis
  • ciwit uyah
  • 1 séndok minyak zaitun.
Persiapan
  1. Urang nempatkeun endog dina kaca adun, Tambahkeun cau, inuman almond, oat, ragi, koko, kayu manis sareng uyah sareng aduk dugi sadayana dicampur rata.
  2. Urang panaskeun minyak dina wajan sareng nalika panas pisan tambahkeun séndok adonan ampir pinuh di tengah. Masak dina panas anu ageung 1 menit teras 2 menit nganggo panas sedeng atanapi dugi ka gelembung nembongan dina permukaan pancake. Teras we balikeun deui ku spatula sareng ngulang prosésna; 1 menit dina panas tinggi sareng 2 dina panas sedeng. Kami nyabut pancake sareng teraskeun anu salajengna.
  3. Kami nyayogikeun pancake kalayan kéju anu dikocok, kayu manis sareng kacang.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.