Paha Hayam Diisinan

Paha Hayam Diisinan kalayan daging babi sareng kéju, kalayan saos saderhana sareng beunghar pisan. Éta piring anu saé pisan, hayamna juicy pisan sareng ku ngeusian ieu anu biasana kasohor pisan, éta saé pisan.

ieu Paha Hayam Diisinan Éta mangrupikeun pilihan anu saé pikeun nyiapkeun aranjeunna dina liburan, sabab éta tiasa disiapkeun ti hiji dinten dugi ka payun sareng upami anjeun gaduh sésa, aranjeunna tiasa beku. Mangrupikeun piring anu jaya.

Éta piring anu saderhana pisan sareng gampang pikeun disiapkeun. Hayam idéal kumargi resep pisan sareng ku saos ieu sareng dibarengan ku suung éta saé pisan.
Pingping mangrupikeun bagian anu paling ngeunah tina hayam, anjeun kedah naros ka toko hayam kanggo debon pingping sareng éta waé. Anjeun tiasa mésér éta dieusian atanapi ngeusian éta di imah nurutkeun kahoyong anjeun.
Pasti anjeun bakal resep aranjeunna !!!

Paha Hayam Diisinan
Author:
Jenis resép: asup
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 2 pingping hayam teu boga bonbon
  • Bacon Strips
  • Kejo diiris atanapi kéju sepuh
  • 1 bawang
  • 120 ml. anggur bodas
  • 1 gelas kaldu ageung atanapi cai
  • 1 séndok tepung
  • Suung
Persiapan
  1. Pikeun nyiapkeun pingping boneka ieu, urang mimiti nyebarkeun pingping hayam tanpa tulang. Anjeun tiasa ngaleupaskeun tulang nyalira atanapi nyungkeun toko hayam kanggo debon.
  2. Anjeun ogé tiasa mésér éta parantos dieusian.
  3. Salajengna, urang bakal nempatkeun irisan daging dina unggal pingping sareng irisan kéju.
  4. Kami bakal ngagulung aranjeunna kalayan ati-ati, hargana sakedik tapi sacara saksama urang gulung aranjeunna sareng ku bantosan senar dapur kami dasi, anjeun ogé tiasa nganggo tusuk gigi.
  5. Kami nempatkeun casserole kalayan sakedik minyak, urang bakal coklat pingping.
  6. Nalika hayam aya coklat, urang rendang bawang sareng tambahkeun kana hayam supados sadayana didaptarkeun sasarengan.
  7. Nalika sadayana emas sareng bawang na warna, urang bakal nempatkeun séndok tipung sareng ieu bakal kentel saos.
  8. Dituturkeun ku anggur bodas, antepkeun ngirangan sababaraha menit sareng nambihan gelas cai atanapi kaldu, éta ogé tiasa janten tablet bouillon.
  9. Urang ngantep éta masak sakitar 30 menit, upami diperlukeun kami bakal nambihan kaldu atanapi cai. Di sisi anu sanésna, urang motong suung, coklat aranjeunna dina wajan sareng tambahkeun kana hayam.
  10. Urang ngaraos saos, menerkeun uyah sareng nambihan sakedik cabé sacukupna. Urang pareum. Nalika tiris urang cabut gulungan, cabut senarna.
  11. Nalika urang badé tuang, urang bakal motong pingping kana irisan, éta dipanaskeun sapertos kieu atanapi urang lebetkeun kana saos sareng sadayana dipanaskeun sasarengan.
  12. Ayeuna urang ngan ukur kedah ngalayananana sareng tuangeun !!!!

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.