Nyiapkeun ieu mustard hayam jeung brokoli Stew

Mustard Hayam jeung Brokoli Stew

Upami kamari urang nyiapkeun piring buleud, antosan dugi ka ningali anu ieu. Anjeunna mustard hayam jeung brokoli Stew Anu kami usulkeun ayeuna parantos lengkep pisan sabab kalebet sajumlah ageung sayuran ogé protéin sato. Dina hal ieu hayam, sanajan anjeun bisa make turki, kitu ogé endog.

Ieu mangrupakeun piring basajan tur rélatif hampang nu mustard nambahkeun warna jeung rasa. Sakumaha anjeun tiasa tingali dina léngkah-léngkah, éta ogé henteu aya misteri, janten sampurna pikeun ménu sadinten-dinten. Naha anjeun henteu nyangka éta saé ogé nyandak tupperware pikeun damel?

Jauh tina naon dada hayam sigana dina stew ieu Éta lembut sareng juicy, janten pilihan anu saé pikeun nyandak. Abdi ajak anjeun nyobian eta. Kalayan salad tomat salaku iringan sareng dessert sapertos kieu cangkir krim jeruk Lamun Anjeun keur pilari hal leuwih husus anjeun bakal boga menu lengkep.

Resepna

Mustard Hayam jeung Brokoli Stew
Upami Anjeun keur néangan pikeun piring hayam basajan tur lengkep nu incorporates jumlah alus sayuran, anjeun geus kapanggih eta! Coba ieu mustard hayam jeung brokoli casserole.

Author:
Jenis resép: Carnes
Porsi: 4

Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 

bahan
  • Dada hayam 1
  • 2 endog pindang
  • 1 cebolla
  • 1 leek
  • 1 gelas anggur bodas
  • 1 séndok mustard kuno
  • Minyak Zaitun
  • Sal
  • Lada
  • Peterseli dicincang

Persiapan
  1. Dada hayam potong batu jeung usum kalawan uyah jeung cabé. Lajeng éta urang coklat dina casserole atanapi frying pan lebar jeung tilu sendok minyak zaitun jeung sanggeus rengse, urang nyabut eta jeung sisihkan.
  2. Dina minyak anu sami Ayeuna urang tumis bawang julienne salami 5 menit.
  3. Sanggeus urang tambahkeun leek potong keureut jeung tumis pikeun sababaraha menit deui.
  4. Teras tambahkeun kubus hayam ditangtayungan jeung anggur bodas sarta ngantep éta masak pikeun dua menit.
  5. terus urang tuang sagelas satengah cai sarta kami masak sakabéh pikeun 15-20 menit dina panas low.
  6. Tungtungna, urang campur mustard kalawan cairan masak saeutik tur nambahkeun kana casserole babarengan jeung endog dicincang jeung peterseli.
  7. Urang masak hiji menit deui sarta ngalayanan hayam jeung brokoli Stew kalawan mustard.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.