Nevaditos, amis tradisional nalika Natal

nevaditos

Nevaditos bakal aya di seueur Tabél Natal sareng aranjeunna bakal aya deui dina Hawa Taun Anyar. Aranjeunna pisan sami sareng puff pastry sareng kumaha cara didahar nyalira. Babarengan sareng sababaraha potongan nougat aranjeunna idéal pikeun ngalengkepan baki tuangeun.

Upami anjeun henteu kantos nganggo lard, anjeun panginten rada anéh damel sareng éta, tapi henteu langkung sesah pikeun dianggo dibandingkeun sareng mentega. Beda sareng pastry puff, sajaba ti, manisan ieu teu kedah meres khusus. Ngalakukeunana bakal janten kaulinan barudak.

Panginten momen anu paling parah pikeun anjeun bakal mutuskeun iraha ngaleupaskeun tina oven. Sahenteuna kuring sok gaduh mamang sanaos parantos sababaraha kali dilakukeun, tapi éta cekap pikeun ningali tepi ka dinya. Nalika salju aya pisan warna emas lampu sareng ujungna langkung poek, éta bakal waktos! Tong sedih! Aranjeunna nikmat.

Resepna

Nevaditos, amis tradisional nalika Natal
Nevaditos nyaéta manisan tradisional anu gampang dilakukeun, cocog pikeun ngalengkepan baki tuang tuangeun anjeun dina wengi taun anyar.
Author:
Jenis resép: Dessert
Porsi: 20
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 250 g. tipung pastry
  • 100 g. lard dina suhu kamar
  • 60 ml. inuman anggur bodas garing
  • 50 g. tina gula
  • ciwit uyah
  • Gula tipung pikeun lebu
Persiapan
  1. Kami nempatkeun sadaya bahan dina mangkok kecuali gula kawung sareng dicampur sareng leungeun kami dugi ka kéngingkeun a pangsit ngagurilap yén éta henteu nempel kana leungeun kami.
  2. Saurna, teh urang bungkus plastik bungkus sareng urang nyandak kana kulkas dimana éta kedah istirahat salami dua jam.
  3. Waktos kalangkung, panaskeun oven nepi ka 180ºC sareng urang nyandak adonan tina kulkas.
  4. Urang manteng deui dina bungkus plastik nyalira atanapi diantawis dua kertas pembakaran kalayan bantosan roller dugi ka sentiméntal kandelna.
  5. Salajengna sareng cutter pasta urang motong nevaditos sareng urang nempatkeun éta dina baki pembakar anu dijejeran ku kertas parchment.
  6. Panggang 30 menit atanapi dugi ka urang tingali yén sisina nyandak warna emas.
  7. Janten urang nyandak éta tina oven sareng nempatkeun éta dina rak kawat pikeun niiskeun.
  8. Nalika aranjeunna tiis naburkeun gula kawung Nevaditos sareng kami resep kana éta.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.