Mi Cina sareng Sayuran sareng Daging Minced

Langkung seueur kadaharan Asia ngeusian dapur urang. Meureun kusabab éta kadaharan béda na dina sababaraha waktos langkung séhat tibatan urang, urang ngantepkeun sapertos batur anu henteu hoyong éta di dapur urang.

bérés resep mi Cina sareng sayuran sareng daging cincang
Dinten ieu kuring hoyong bagikeun sareng anjeun resep anu kuring resep pisan, Mi Cina sareng sayuran sareng daging cincang.

Sakumaha biasa urang balanja sareng urang terang detail anu sanés.

Gelar Kasesahan:gampil
Waktos Persiapan: 30 menit

Bahan pikeun 4 urang:

  • 250 mi Cina
  • 100g daging cincang
  • 1 cabé bel héjo
  • 1 cabé bel beureum
  • 2 wortel
  • kol
  • kécap
  • minyak sareng uyah

bahan kanggo mi cina
Urang mimitian terang bahan-bahan anu bakal kami anggokumaha kumaha anjeun ningali éta gampang pikeun ngahontal, sahenteuna ayeuna.

motong sayuran tipis pikeun mi Cina
Hal kahiji anu bakal kami laksanakeun nyaéta motong sayuran dina potongan, anu langkung saé langkung saé. Peppers, wortel, sareng kol.

daging babi cincang keur asak
Di sisi anu sanésna, dina wajan urang masak daging cincang, anu di urang mah daging babi tapi tiasa janten sapi atanapi hayam. Atanapi ngadamel tanpa bahan ieu, Kuring nyarios pikeun jalma vegetarian.

daging cincang sareng sayuran campuran
Nalika urang gaduh urang tambahkeun daging kana sayuran sareng urang ngantep éta masak babarengan pikeun waktos anu lami.

Dina panci urang nempatkeun cai sareng uyah sareng minyak pikeun ngagolak. Urang tambihan pasta (mi), urang ngantepkeun aranjeunna masak menit anu diperyogikeun, bisi kuring jeung 4 Kuring boga cukup. Urang solokan aranjeunna sareng aranjeunna siap nambihan campuran sayuran sareng daging.

bahan dicampur kécap
Urang tambihan mi kana pacampur sareng urang nempatkeun sababaraha kecap. Campur saé sareng aranjeunna siap dilayanan.

bérés resep mi Cina sareng sayuran sareng daging cincang
Abdi ngan ukur tiasa mikeun kabeneran.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Marisol olmedo valencia cenahna

    Resep na saé tapi kuring hoyong ningali deui resep tuangeun

  2.   dulce cenahna

    aranjeunna raos nikmat tapi nempatkeun langkung tuang sareng tuangeun