Kueh leek, saderhana tapi ngeunah

Kueh leek, saderhana tapi ngeunah

Kueh leek, saderhana tapi ngeunah

Kue bawang daun ieu mangrupikeun conto praktis yén hal anu lezat henteu kedah sesah atanapi mahal. Kalayan sababaraha bahan sareng anu paling saderhana, kueh ieu raoseun sareng iraha kuring nempatkeun, éta jaya di bumi. Naon deui, éta parantos janten salah sahiji karesep kuring.

Kue bawang daun didahar haneut, tapi tiris ogé raoseun pisan, janten sampurna upami urang ngagaduhan tuangeun di bumi kusabab urang tiasa nyiapkeun sateuacanna sareng ngaluarkeunana tina kulkas sakedap kanggo ngasakanana. Sareng tangtosna saé nyandakana upami tuang siang di luar. Janten anu kedahna, anjeun kedah nyobian !!

Leeks Pie
Author:
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 1 lambar puff pastry
  • 1 cebolla
  • 2 daun bawang
  • huevos 2
  • 200 ml krim
  • minyak zaitun
  • uyah jeung cabé
Persiapan
  1. Hal kahiji anu urang kedah lakukeun nyaéta nyandak pastry puff tina kulkas pikeun haneutkeunana. Kami ogé ngahurungkeun oven dina 200ºC.
  2. Urang mimitian ku sayuran. Rendang bawang sareng daun bawang sareng dina panci kalayan minyak zaitun sareng ciwit uyah, urang ngocorkeun aranjeunna dina panas anu rata. Kami henteu hoyong sayuran janten coklat, ngan ukur lemes.
  3. Nalika urang ngagaduhan aranjeunna urang nempatkeun kana mangkok. Kami nambahan 200 ml krim sareng 1 endog. Urang gaul saé. Kami parantos parantos ngeusian.
  4. Kami nyandak adonan sareng nyebarkeun kana kapang anu bade urang anggo, urang adaptasi kana ramo. Urang motong kaleuwihan anu bakal kami anggo pikeun ngahias.
  5. Ayeuna urang tusuk handapeun supados henteu naék, upami urang tiasa nempatkeun sayuran di dinya supados beurat. Urang bakar ngeunaan 5 ′.
  6. Kami nyandak adonan tina oven, tuang ngeusianana. Upami urang badé ngahias ku adonan ieu waktosna, kuring nempatkeun sababaraha corétan meuntas. Ayeuna urang ngéléhkeun endog anu sanés teras tuang kana luhur.
  7. Panggang deui, waktos ieu sakitar 20 ′ atanapi dugi ka ningali set dieusian sareng pastry puff emas.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Luis cenahna

    Salaku saran: Dina titik 2, upami urang ogé nambihan sababaraha sambel tumis dina potongan atanapi daging dina potongan anu tumis, éta ogé bakal masihan sentuhan anu ngeunah pisan. Ieu kumaha indung kuring ngalakukeunana ...
    hatur nuhun

    1.    Maria vazquez cenahna

      Nuhun Luis, saran anu saé! Kuring parantos nyobian nganggo bacon bahkan kalayan potongan ham. Seueur jinis anu tiasa didamel 😉