Lada Codfish

Lada Codfish sareng tomat goreng, piring anu beunghar sareng lengkep. Cod mangrupikeun lauk bodas anu saé pisan anu ngahijikeun sareng bahan naon waé, anjeun tiasa nyiapkeun seueur piring tina cod.

Cod sareng tomat sareng cabé mangrupikeun asakan tradisional, saderhana pisan pikeun disiapkeun anu tiasa digabungkeun pisan. Boh tomat sareng cabé nambihan seueur rasa dina piring ieu.

Upami anjeun hoyong nyiapkeun asakan lezat pikeun Paskah, piring ieu pikaresepeun.

Lada Codfish
Author:
Jenis resép: Lauk
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 4 potongan cangkang cod tanpa bonbon dieureunkeun
  • 1 cebolla
  • 2-3 cabé héjo
  • 1 cabé bel beureum
  • 200 gr. tomat goreng
  • 1 gelas kaldu atanapi cai
  • 100 gr. Tina tipung
  • Minyak pikeun kagorengan
Persiapan
  1. Pikeun ngadamel cod, peppers sareng tomat goreng, urang mimitina bakal ngadamel cod anu parantos parantos garing dugi ka uyah.
  2. Kami nempatkeun tipung dina piring, kami ngalirkeun potongan-potongan cod.
  3. Kami nempatkeun wajan sareng gelas minyak zaitun, ngagoreng potongan cod kanggo sababaraha menit dina saban gigir, angkat sareng simpen.
  4. Urang meresihan cabé sareng potong kana strip, mesék bawang sareng potong kana potongan sedeng.
  5. Kami nempatkeun casserole kalayan sakedik minyak, nalika éta panas urang tambahkeun bawang sareng cabé, urang ngantep éta asak dugi ka garing atanapi digoréng, gumantung kana kumaha urang resep.
  6. Nalika sayuran nyaéta urang tambahkeun tomat anu digoréng, campur, tambahkeun sakedik uyah. Upami urang ningali éta kandel teuing, tambahkeun sakedik cai atanapi kaldu, tinggalkeun dugi ka mimiti ngagolak salami 3-4 menit.
  7. Tambihkeun potongan-potongan cod sareng ngantepkeun aranjeunna babarengan masak sakitar 5 menit.
  8. Sareng urang parantos siap tuang.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.