Kumaha carana ngubaran papan motong?

Di pasar aya bénten-bénten nyincang papan tina ukuran, ukuran sareng bentuk anu bénten-bénten, anu tiasa masihan aranjeunna kagunaan anu béda-béda, tapi ogé aya sababaraha jinis kai, sababaraha diantarana henteu kedah diubaran, nyaéta Algarrobo Wood , quebracho bodas, Guayaibí, tapi anjeun kedah émut yén aranjeunna mahal pisan sareng sesah didaptarkeun.

Anu sanésna nyaéta anu urang lebet di bumi anu diimpor, umumna didamel tina kai hampang, éta henteu dicirikeun ku bau anu saé sareng nalika nyincang tuang éta tiasa raos anu goréng kusabab méja éta sababna papan pemotong dudung pikeun ngégél pori-pori.

Pasang papan janten garing di panonpoé kalayan beurat dina tungtung pikeun nyegah tina gelut.

Teras ku sikat, sumebar lapisan kembang matahari sareng minyak jagung zaitun dina sadaya sisi.

Pikeun béréskeun, pasang lapisan minyak anu sanés tapi ku uyah, biarkan garing deui sareng parantos siap dianggo.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   joaaakoo cenahna

    hatur nuhun kanggo inpo na

  2.   yesica cenahna

    Inpo na saé pisan. Tapi kuring hoyong terang, sabaraha lami kanggo ngantepkeun panonpoé sareng sabaraha lami saatos garing ku minyak. Hatur nuhun!

    1.    Ummu Aisyah cenahna

      Hai Yésica,

      Anjeun tiasa ngantepkeun éta dina panonpoé kirang langkung 1-2 jam, teras nganggo minyak, dugi ka garing pisan.

      Wasalam

  3.   Juan Carlos Diaz cenahna

    Aya sababaraha papan kanggo ninggang anu nada hérang, kumaha kahontalna, naon dianggo na?