Kumaha cara ngala terong dina gelombang mikro?

aubergine

Gancang, gampang, ngeunah sareng séhat, tanpa kedah ngarobih dapur sareng ngan dina 15 menit.

bahan
Wadah anu cocog pikeun masak gelombang mikro
Pilem kertas
1 kilo aubergines potong irisan
Uyah halus jumlah diperyogikeun

proses
Uyah aubergines dina dua sisi teras lebetkeun kana wadah aman gelombang mikro, upami anjeun henteu nganggo, anjeun tiasa nganggo wadah gelas naon waé, tutup wadahna nganggo bungkus plastik teras angkat ka gelombang mikro salami 15 menit. Sakali waktosna atosan, hayu aranjeunna haneutkeun teras cabut pilem na.

Ayeuna anjeun gaduh 15 menit gratis kanggo ngalakukeun naon anu anjeun pikahoyong.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   LEONEL cenahna

    EGGPLANTS IN MICROWAVES: fenomenal, praktis sareng saderhana; Tapi ayeuna ageung tapi: 15 menit dina kakuatan naon? 90, 300, 600 atanapi 800 KW) .- Atanapi ngan sababaraha menit (????) dina suhu hanas?
    Salam,
    Leonel

  2.   Rigoberto Flores Ordoñez cenahna

    Nalika anjeun masak aubergines dina cara anu dituduhkeun, patarosan kuring nyaéta naha aranjeunna mimiti dikupas atanapi ditingalkeun ku sadayana sareng mesek nalika ngenalkeun kana gelombang mikro.