Kueh Span Lemon Vegan, saderhana sareng mengembang

Kue jeruk nipis

Ieu jajan terakhir anu kuring damel sateuacan oven kuring nyarios cekap. Kuéh pon lemon vegan anu, tanpa diragukeun, kuring bakal ngalakukeun deui nalika kuring ngagaduhan oven anyar kusabab, salian ti rasa jeruk anu luar biasa, éta ngagaduhan tekstur spons anu ngajantenkeun idéal ngiringan kopi di tengah énjing.

Bahan-bahanna saderhana sareng kumaha terasna ogé. Éta henteu ngandung endog atanapi bahan sanés anu asalna tina sato janten éta ogé tiasa dilebetkeun kana diet vegan. Saha waé anu di bumi tiasa ngaraosan éta sareng éta bakal janten sekutu hébat nalika anjeun ngagaduhan tamu.

Éta kuéh dasar anu anjeun ogé tiasa ngarobih kana tuangeun anu raoseun dina waktos-waktos éta muka sareng ngeusianana nganggo krim atanapi ngalebetkeun ibun. Abdi resep kombinasi lemon sareng kéju atanapi coklat, tapi pastina anjeun tiasa gaduh ideu anu sanés pikeun ngajantenkeun kuéh ieu kuéh anu raoseun. Naha urang tiasa ngamimitian bisnis?

Resepna

Kueh Span Lemon Vegan, saderhana sareng mengembang
Kueh bolu lemon vegan ieu saderhana sareng lemes, sampurna pikeun ngiringan kopi atanapi ngajantenkeun tuang-tuang ku ngalebetkeun eusian atanapi ibun.
Author:
Jenis resép: Dessert
Porsi: 6-8
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 280 g. Tina tipung
  • 80 g. tina gula
  • 2 séndok tipung almond
  • 1 séndok bubuk bakar
  • ½ séndok téh baking soda
  • 235 ml. inuman almond atanapi inuman pepelakan sanés (henteu diasupan)
  • 70 ml. minyak zaitun tambahan parawan
  • Jusna 2 lemons
Persiapan
  1. Kami preheat oven ka 180ºC sareng gajih atanapi gariskeun kapang ku kertas pembakaran.
  2. Kami nyampur sadaya bahan garing dina mangkok: tipung, gula, tipung almond, baking soda sareng baking powder.
  3. Dina mangkok anu sanés, campur bahan baseuh: inuman sayuran, minyak zaitun sareng jeruk nipis.
  4. Salajengna, urang tambihan bahan garing kana mangkok bahan baseuh sareng urang gaul dugi aranjeunna dihijikeun.
  5. Saatos Tuang adonan kana kapang, urang ngetok kana méja pikeun ngaleungitkeun gelembung teras lebet kana oven.
  6. Panggang 40-45 menit atanapi dugi ka jajan réngsé.
  7. Sakali réngsé, urang mareuman oven sareng ngantepkeun jajan di jero ku panto dibuka salami 15 menit.
  8. Tungtungna, urang nyandak jajan bolu lemon vegan tina oven, urang unmold dina rak sareng ngantepkeun éta tiis sadayana sateuacan diuji.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.