Krim kembang engkol

Krim kembang engkol, piring anu hampang sareng lemes pisan, Cocog pikeun tuangeun atanapi kursus munggaran. Urang kedah ngenalkeun kembang engkol langkung seueur dina buku resep urang, kusabab éta ngagaduhan sipat anu saé, éta euyeub ku vitamin C, éta mangrupikeun sumber antioksidan anu saé, éta ngagaduhan sakedik kalori anu ngajantenkeun éta enteng sareng idéal pikeun ngenalkeun kana tuangeun .

Éta tiasa diasakan dina sababaraha cara, dikukus, dikulub, dipanggang, digoréng, dibobol, sareng bahkan atah dina salad, janten anjeun pasti resep kumaha waé.
 Tapi pilihan anu paling saderhana sareng pangsaéna pikeun ngenalkeunana di bumi sareng khususna di leuleutik nyaéta nyiapkeun dina krim, sabab éta lemes pisan sareng enteng.

Krim kembang engkol
Author:
Jenis resép: Cremas
Porsi: 3
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 1 kembang engkol
  • 2 kentang
  • 1 bawang sedeng atanapi ½ upami ageung
  • 100 ml. krim masak atanapi susu ngejat
  • Minyak sareng uyah
Persiapan
  1. Pikeun ngadamel krim kembang engkol, urang mimiti motong kembang kembang kembang engkol, ngumbah sareng nyayogikeunana. Rendang bawang sareng tambahkeun kana pot sareng sakedik minyak, bijil kana masak dugi ka mimiti warna.
  2. Mesek sareng potong kentang kana potongan leutik. Urang tambihkeun sasarengan sareng kaserol sareng bawang sareng ogé kembang kol kembang kembang. Tutup ku cai sareng tuang sina asak dina panas sedeng dugi ka lembut.
  3. Sakali sadayana parantos asak, urang grind.
  4. Urang pasang deui kana seuneu, tambahkeun sakedik uyah, aduk sareng tambah krim beurat atanapi susu anu dihuapkeun, dugi ka kami ngagaduhan krim anu hadé. Urang tés pikeun ningali naha éta dugi ka uyah.
  5. Sareng siap. Krim kami ayeuna, saderhana sareng beunghar pisan.
  6. Upami anjeun ngagaduhan kompor gancang atanapi cepat, anjeun bakal ngagaduhan krim dina 5 menit.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.