Kentang jeung cuttlefish salad jeung saos wortel

Kentang jeung cuttlefish salad jeung saos wortel

Henteu peryogi seueur waktos kanggo nyiapkeun resep lengkep sapertos salad kentang sareng sotong sareng saos wortel. A salad nu bisa dahar tiis atawa haneut, sakumaha Kuring geus rengse, jeung nu kuring nyarankeun yén anjeun nyiapkeun dina kuantitas cukup pikeun nutupan dua poé menu mingguan Anjeun.

Dasar salad basajan pisan: kentang, tomat jeung endog. Naon ngajadikeun bédana téh, tanpa ragu, éta sotong dina saos wortel. Éta naon anu bakal nyandak anjeun paling waktos nyieun, tapi kuring assure yén éta patut eta pikeun rasa na. Sareng wortel sareng tomat ngadamel tandem anu saé.

Saos nyalira basajan tapi pisan serbaguna. Anjeun tiasa nyiapkeun eta pikeun marengan lauk, daging, pasta atawa sababaraha endog goreng, naha henteu! Dasar anu sok aya gunana pikeun ngarengsekeun sababaraha piring supados henteu dikumbah. Naha anjeun hoyong nyobian? Turutan léngkah-léngkah kami pikeun nyiapkeunna.

Resepna

Kentang jeung cuttlefish salad jeung saos wortel
Salad kentang sareng sotong haneut ieu sareng saos wortel mangrupikeun ngeunah sanajan kesederhanaan. Cobian!

Author:
Jenis resép: Salat
Porsi: 2

Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 

bahan
  • 4 kentang leutik
  • huevos 2
  • 1 tomat
  • 2 séndok minyak zaitun parawan tambahan
  • ½ bawang, dicincang
  • ½ dicincang cabe héjo Italia
  • 1 wortel, dicincang
  • 1 gelas leutik tomat hancur
  • ½ sagelas anggur bodas
  • 1 gelas kaldu lauk
  • 250g. sotong beku (dilebur)
  • Sal
  • Lada hideung taneuh

Persiapan
  1. Dina panci kami nempatkeun loba cai na urang masak endog jeung kentang. Urang kaluar endog sanggeus 10 menit sanggeus caina mimiti kulub jeung neruskeun masak kentang salila sahenteuna 10 menit deui atawa nepi ka lembut. Sanggeus asak, urang niiskeun aranjeunna sarta cadangan.
  2. Ayeuna urang panas minyak zaitun dina panci jeung tumis sayuran dina panas sedeng: bawang, lada jeung wortel, salila 15 menit, aduk aya kalana.
  3. Sanggeus tambahkeun tomat ditumbuk, Usum jeung uyah jeung cabé sarta ngantep éta ngurangan pikeun sababaraha menit.
  4. Urang nambahkeun anggur, Urang gaul jeung masak pikeun sababaraha menit dina panas sedeng-tinggi ambéh alkohol ngejat.
  5. tungtungna tambihan kaldu lauk sarta kami grind.
  6. Saatos réngsé, urang panaskeun saos sareng nalika mimiti kulub, urang ngawanohkeun sotong sarta ngantep éta masak leuwih panas sedeng salila kira 20 menit atawa nepi ka lembut. Teras we piceun tina panas jeung cadangan
  7. ayeuna urang mesék kentang jeung endog pindang jeung rendang eta, nempatkeun eta dina mangkok babarengan jeung tomat, ogé dicincang.
  8. Teras Urang nambahkeun sababaraha cumi di saos sareng urang gaul.
  9. Urang ngarasakeun salad kentang jeung cuttlefish kalawan saos wortel haneut.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.