Endog boneka bakso

Endog boneka bakso, Aranjeunna nikmat. Sababaraha bakso goreng sareng boneka idéal pikeun ngiringan aranjeunna sareng piring sayuran, salaku starter atanapi bahkan salaku aperitif.
Bakso populér pisan, éta mangrupikeun piring tradisional, tapi urang teras-siap nyiapkeun saos. Pikeun ngarobih sakedik kuring hoyong nyiapkeun aranjeunna digoréng sareng boneka, aranjeunna saé pisan sareng aranjeunna resep pisan. Aranjeunna mawa a daging cincang anu diasakan pikeun masihan rasa anu saé.
Éta tiasa dibarengan ku saos tomat anu saé pisan, éta ogé tiasa disarengan ku saos tomat, mayonnaise atanapi disiapkeun dina saos.

Endog boneka bakso
Author:
Jenis resép: Carnes
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 500 gr. daging dicampur dicincang
  • 1 bungkus endog puyuh
  • 2-3 cengkéh bawang bodas
  • Sapotong peterseli
  • Lada
  • Sal
  • 1 endog
  • Tepung
  • Ketchup
Persiapan
  1. Pikeun ngadamel bakso boneka endog, mimitina urang bakal ngasakan daging, nempatkeun kana mangkok, tambahkeun bawang bodas cincang, peterseli, cabé, uyah sakedik sareng endog anu diteunggeul. Kami nyampur sadayana, urang ngantepkeun kana kulkas kanggo istirahat sababaraha jam.
  2. Di sisi séjén kami bakal masak endog puyuh.
  3. Nalika aranjeunna asak sareng tiis urang mesék aranjeunna. Pikeun nyiapkeun bakso urang nyandak sakeupeul daging, jantenkeun bola, rata sareng di tengah urang pasang endog puyuh. Kami nutup éta ngantep bakso réngsé.
  4. Urang nempatkeun mangkok sareng tipung. Kami palapis bakso.
  5. Kami nempatkeun wajan sareng seueur minyak pikeun panas, nalika éta panas kami bakal nambihan bakso sareng urang bakal tumis dugi ka coklat emas.
  6. Kami bakal ngaluarkeun nalika coklat emas sareng kami bakal nempatkeun kana piring sareng kertas dapur pikeun nyerep kaleuwihan minyak.
  7. Sareng éta tetep nyayogikeun aranjeunna panas dibarengan ku saos.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.