Kembang engkol sareng wortel salad sareng apel

Kembang engkol sareng wortel salad sareng apel

Bosen sareng salad Rusia tradisional? Di bumi kami resep, tapi ogé nyiptakeun vérsi alternatif sapertos kieu Kembang engkol sareng wortel salad sareng apel. Kami nyiapkeun sabtu minggu kamari sareng urang resep pisan anu dinten ieu kuring bagikeun ka anjeun. Naha anjeun wani nyobian?

Salad Rusia ieu hampang sareng nyegerkeun. Kembang engkol mangrupikeun bahan utama na, sanaos ogé bawang, wortel, apel sareng Sababaraha cépeak! Upami maca leres, cépeak. Ieu, salian ti masihan konsistén dina salad, ngajantenkeun langkung lengkep.

Saladna tiasa dibaju nganggo minyak sareng cuka, nanging kuring langkung resep nambihan mayonnaise waktos ayeuna. Hal ieu ngajadikeun éta idéal pikeun nyiapkeun sandwich sareng sandwiches, tapi ogé salaku iringan pikeun daging atanapi piring lauk. Éta moal nyandak anjeun langkung ti 15 menit kanggo nyiapkeunana, jangji!

Resepna

Kembang engkol sareng wortel salad sareng apel
Kembang kol sareng salad wortel ieu sareng apel idéal salaku ngeusian sandwich, tapi ogé minangka iringan pikeun daging atanapi piring lauk.
Author:
Jenis resép: Salat
Porsi: 2
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • Ca kembang engkol ageung
  • 1 pot leutik céah asak (200g.)
  • 3 wortel, parut
  • 1 daun bawang, dicincang
  • 2 apel
  • Sal
  • Lada
  • 2-3 séndok mayonnaise
Persiapan
  1. Dina panci kalayan seueur cai urang masak kembang engkol dina florets 6 menit atanapi dugi ka lembut.
  2. Sedengkeun, urang nyeuseuh cépa handapeun aliran cai tiis.
  3. Sakali dikumbah, urang nempatkeun kana mangkok na urang rendang aranjeunna ku garpu. Kami henteu kedah puree aranjeunna, aranjeunna kedah janten potongan sareng malahan tiasa aya kacang-kacangan sadayana.
  4. Saatos tambahkeun wortel parut sareng bawang, salah sahiji apel sareng kembang engkol anu dicincang.
  5. Usum sareng gaul muhun sadaya bahanna.
  6. Teras urang tambahkeun mayonnaise sareng urang gaul deui.
  7. Kami nyayogikeun kembang engkol sareng wortel salad dihias ku apel anu kadua.

 

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.