Kalori rendah: kacang polong (roti bakar)

Milanesas cengkéh anu dipanggang mangrupikeun tuangeun anu saé pikeun sadayana anu nuturkeun diet rendah kalori sareng ngagabungkeun sareng nasi coklat mangrupikeun persiapan anu séhat sareng ngeunah.

bahan:

11/2 cangkir sangu coklat (asak)
3 cangkir cabe (asak)
huevos 2
2 bawang dicincang
oregano, ciwit
proofcal, betah
remah roti, kalori handap, jumlah diperyogikeun
lada taneuh, ciwit

Persiapan:

Rendam cépeus pikeun sababaraha jam teras kulub dugi ka lembut, angkat cai sareng prosés na ogé kulub béas coklat sareng sakali asak, saring sareng prosés.

Dina mangkok, campur ceuyah sareng sangu sareng tambihan bawang anu dicincang sareng musim sareng cabé, Provençal, ciwit oregano sareng tambihan endog anu diteunggeul. Ngabentuk milanesas ku dua panangan sareng ngalangkungan roti. Sebarkeun aranjeunna dina piring anu sateuacanna di greased ku minyak sareng masak dina oven dugi ka warna coklat emas, angkat teras dilayanan ku hiasan anu dipilih.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.