Kéju sareng Blueberry

Nyiksikan kéju buah blueberry

bahan

Pikeun basa adonan

  • 200 gram cookie María Fontaneda klasik
  • 150 gram mantega lemes

Kanggo ngeusianana

  • huevos 4
  • ½ kilo burgos kéju ogé lemes tina cairan
  • 1 bata leutik (200 mililiter) krim cair
  • 1 bak ageung kéju Filadelfia 300 gram
  • 4 séndok gula
  • 1 séndok gula vanili

Kanggo liputan

  • 2 toples 340 gram masing-masing blueberry, blackberry, raspberry jam jsb.
  • 1 amplop bubuk gelatin nétral Royal
  • buah beri biru seger pikeun ngahias, atanapi gagal éta, macét tina buah anu parantos kami pilih (opsional)

Ngubaran

Hancurkeun cookies dina Thermomix salami 20 detik kalayan gancang 8. Pariksa yén éta ogé ditumbuk sareng teu aya sisa-sisa sapotong. Tambahkeun mentega anu lemes sareng campur kana kecepatan 6 salami 10 detik, dugi ka janten adonan homogen.

Blueberry Cheesecake - Cracker Base

Tuang adonan kana kapang buleud anu tiasa dicabut kalayan diaméter 26 cm, sareng peres ku ramo anjeun janten lapisan anu rata, lemes sareng kompak. Pasangna dina oven preheated ka 180ºC salami 13 menit. Nyingkahan ngaduruk. Candak adonan tina oven, teraskeun éta tiis dina kulkas atanapi dina suhu kamar.

Samentawis éta, bersihkeun gelas Thermomix sareng nambihan endog, kéju Burgos anu dikuras ogé, kéju Philadelphia, dua jinis gula sareng krim na. Darso dina kecepatan 6 salami 2 menit. Kedah aya hiji adonan ipis sareng sababaraha volume.

Blueberry Cheesecake - Sateuacan Panggang

Tuang campuran kéju dina tart tiis, sareng tempatna dina oven anu parantos dipanaskeun dina 180ºC salami 30 menit. Adonan kedah dibungkus sareng sakedik emas dina permukaan. Upami anjeun ningali peryogi langkung waktos kanggo masak, pastikeun henteu kaduruk.

Blueberry Cheesecake - Panggang

Candak jajan tina oven sareng ngantepkeun tiis kana suhu kamar.

Blueberry Cheesecake - henteu dihias Pikeun nyieun sinyalna, tuang jam sareng gelatin kana gelas Thermomix, sareng atur 3 menit dina 70ºC sareng kagancangan 1. Balikan deui kaca mata ngeunaan jajan tiis.

Blueberry Cheesecake - Dihias

Ngahias sareng buah-buahan teras lebet kana kulkas dugi ka tos atos. Léngkah ieu nyaéta opsional. Kuring parantos ngahias supados éndah, sanaos tamu nyarios yén tanpa blueberry pikeun hiasan éta bakal langkung ngeunah.

Kéju sareng Blueberry

Sakali tiis, angkat tina kapang sareng tuang. Ngarasakeun diri!

nyatet

Kue ieu kedah beristirahat sareng langkung saé didamel sadinten sateuacan.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Angeles cenahna

    resep ieu kedah saé