Hake sareng seafood

Upami Natal ieu anjeun bakal nampi kulawarga sareng rerencangan di bumi anjeun ieu Hake sareng seafood Mangrupikeun alternatif anu saé pikeun ngahibur aranjeunna. Rebus kadaharan ti laut salamina urang tiasa nambihan, sajabi ti hake, kerang, udang sareng kerang, numutkeun raos sareng anggaran, tangtosna.

Mangrupikeun resep anu tiasa disiapkeun sateuacana, anu masihan kami seueur katenangan sareng ngamungkinkeun urang pikeun mikaresep perusahaan anu parantos kami undang. Sadayana bakal tungtungna nyelapkeun roti, kuring mastikeun anjeun! Saos dina rebus ieu éta henteu matak miceunan. Naha anjeun teu hoyong nyobian?

Marluza a la marinera
Marluza a la marinera anu urang usulkeun ayeuna mangrupikeun alternatif anu saé pikeun ngalengkepan menu Natal salajengna. Catet!
Author:
Jenis resép: utama
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 800 g. hake loins
  • 400 gr. remis
  • 12 udang
  • 1 bawang sedeng
  • 1 cengkéh bawang bodas
  • 1 cabé rawit
  • 300 g. tomat ditumbuk
  • 200 ml. kaldu lauk
  • Minyak zaitun tambahan
  • Tepung
  • Uyah sareng cabé
Persiapan
  1. Urang meresihan kupang ogé nyoplokkeun janggot ku péso.
  2. Dina wajan sareng tukang minyak zaitun tumis udang sababaraha menit, dugi ka aranjeunna ngagentos warna. Teras we nyandak aranjeunna kaluar sareng cadangan aranjeunna.
  3. Teras usum bujur tina hake sareng tepung aranjeunna. Kami coklat aranjeunna dina minyak anu sami, hiji menit dina unggal sisi. Kami nyandak sareng cadangan
  4. Dina minyak anu sami tumis bawang, bawang bodas sareng cabé 10 menit.
  5. Sanggeus tambahkeun tomat ditumbuk sareng masak sadayana salami 10 menit.
  6. Kami ngempelkeun hake sareng tambihan kaldu lauk panas sareng kerang, tutup sareng asak salami sababaraha menit dugi ka urang tingali éta kerang dibuka.
  7. Rék tambihan udang , masak pikeun sababaraha menit teras tuang.

 

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.