Gurita salmigundi

Gurita salpicón, anu ngamimitian anu lezat sareng seger pikeun ngamimitian tuang. Piring anu tiasa urang tinggalkeun disiapkeun sateuacanna atanapi dicandak. Dasar salpicón nyaéta sayuran seger, atah sareng rupa-rupa, dicincang alit janten potongan alit anu dibarengan ku protéin, anu dina hal ieu gurita sareng bumbu.

Mangrupikeun starter anu saé pisan, éta tiasa dibarengan ku sababaraha udang, tuna…. Sayuran kedahna seger pisan, kumargi nalika didahar atah aranjeunna kedah saé.

Jumlah bahanna tiasa rupa-rupa sacukupna, ibarat salad.

Gurita salmigundi
Author:
Jenis resép: Pamula
Porsi: 2
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • Gurita asak 1-2 suku
  • 1 bawang daun atanapi bawang semi
  • 1 cabé bel beureum
  • 1 cabé bel héjo
  • 1 tomat
  • Pikeun vinaigrette
  • Minyak Zaitun
  • cuka
  • Sal
  • Paprika amis atanapi panas
Persiapan
  1. Pikeun nyiapkeun gurita salpicón urang bakal ngamimitian ku nyeuseuh sareng nyiapkeun bahan-bahanna.
  2. Urang motong sadayana sayuran kana potongan-potongan. Cabe beureum, cabé héjo sareng bawang. Kami nempatkeun kana sumber atanapi mangkok.
  3. Salajengna urang rendang tomat sareng gurita. Kami motong tomat leutik, anjeun tiasa ngaleupaskeun siki upami anjeun henteu resep. Gurita tiasa diteureuy kana potongan atanapi potongan-potongan alit. Kami nambihan sadayana kana hal di luhur.
  4. Kami nyampur sadayana dina piring. Upami urang henteu tuangeun ayeuna-ayeuna, éta tiasa dilebetkeun kana kulkas sahingga sadayana diteukteukan tanpa ganti baju. Kami nyiapkeun vinaigrette dina mangkok, tambahkeun 4-5 sendok minyak, 2 cuka, sakedik uyah sareng paprika, sambel sareng campur. Urang cagar dugi ka ngaladénan waktos.
  5. Dina waktos ngaladénna tiasa dilebetkeun kana sumber sapertos salad atanapi dina piring individu sareng bumbu éta.
  6. Kami bakal nyayogikeun seger pisan dibarengan ku vinaigrette sareng sakedik langkung paprika kanggo anu hoyong ngaladén langkung.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.