Gurita Galician, kuliner 10

Gurita Galicia

Dinten ieu kuring hoyong ngiringan piring anu megah ieu, Gurita Galicia, piring anu khas pisan ti propinsi Galicia. Dina pulpeiras Ti Galicia, piring ieu parantos asak sacara tradisional salami mangtaun-taun.

El mimbar Galicia mangrupikeun kelezatan raja-raja, kumargi dagingna raoseun pisan ku prosedur masakna anu khusus. Salaku tambahan, éta gampang pisan pikeun nyiapkeun sareng panyedap na ngajantenkeun janten Deli 10 pikeun pésta naon waé atanapi hajatan.

bahan

  • Cai.
  • 1 gurita seger seger tina 1 kg satengah.
  • Laurel.
  • Uyah.
  • Kentang.
  • Paprika amis atanapi panas.
  • Minyak Zaitun

Persiapan

Hal kahiji anu kedah urang lakukeun pikeun nyiapkeun gurita Galicia ieu nyaéta masak gurita. Di pasar ogé aya gurita beku anu upami anjeun nempatkeun kana handapeun cai panas éta siap didahar, sareng aranjeunna nyarios yén daging na langkung lembut. Nanging, kuring parantos nyiapkeun cara baheula.

Kami bakal nempatkeun panci anu cukup tinggi ku cai sahingga sakabeh gurita tiasa pas. Nalika mimiti ngagolak urang bakal nambihan sakeupeul uyah sareng sababaraha daun salam. Ayeuna sumping prosés anu disebat 'nyingsieunan' gurita, anu teu langkung ti ngenalkeun sareng ngaleungitkeun gurita 3 kali, janten serat dagingna henteu janten ketang.

Nalika urang nyingsieunan éta tilu kali, urang bakal nyéépkeun éta dina jero pot. Waktosna bakal gumantung kana beurat gurita. Pikeun gurita sedeng anjeun ngan ukur peryogi sababaraha 30 mnt sakitar. Nalika éta parantos urang cagar nyalira.

Dina waktos anu sami gurita asak, urang bakal masak kentang. Pikeun ngalakukeun ieu, urang bakal masak sadayana (kalayan kulit) sakitar 20-25 menit. Sakali asak, urang bakal ngantep aranjeunna tiis saeutik. Urang bakal motong kana irisan sahenteuna kandel 1 cm.

Nalika sadayana parantos siap waktosna pasang piring. Pikeun ngalakukeun ieu, urang bakal nempatkeun irisan kentang dina sumberna, kami bakal nambihan girimis minyak pikeun sadayana sareng sakedik uyah. Maka kami bakal nempatkeun sapotong gurita (saacanna diiriskeun kana irisan) dina unggal irisan kentang.

Tungtungna, urang bakal usum gurita. Pikeun ngalakukeun ieu, kami bakal nambihan percikan minyak zaitun di luhur, serpihan uyah upami anjeun gaduh, upami sanésna, henteu aya kajadian, kalayan anu normal éta ogé pantes, sareng paprika anu amis atanapi lada, sakumaha anu anjeun pikahoyong éta normal atanapi lada .

Inpormasi lengkep - Gurita casserole

Langkung seueur inpormasi ngeunaan resepna

Gurita Galicia

Waktos Persiapan

Waktos masak

Total waktos

Kilokalori per porsi 154

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Isabel cenahna

    Jumlah paprika dina poto henteu proporsional, aranjeunna henteu bakal nempatkeun sapertos kieu di Galicia. Éta sakitar sapuluh tina naon anu katingali dina poto, intina nyaéta piring na raoseun gurita.

  2.   Manuel Coci cenahna

    Mimiti, sateuacan nyerat resep pikeun asakan, anjeun kedah sumping ka Galicia, raos, raoseun ku panon anjeun teras cobian masak.

    Upami anjeun kéngingkeun kuring, kuring ngajak anjeun ka bumi kuring kanggo ngadahar gurita anu saé.