Endog diacak-acak sareng kentang goreng, saé kanggo nalika aya dokter

Kripik

Naha anjeun henteu pernah kajadian nalika anjeun ka pasar pikeun ngagaleuh atanapi iraha anjeun kedah angkat ka dokter Naha waktuna teras-terasan nganggo anjeun? Kadang-kadang mangrupakeun ide anu saé pisan pikeun ngantunkeun tuang siang sateuacan janji atanapi dinten sateuacan nalika urang sumping, urang ngan kedah haneut waé.

Nanging, teu seueur jalma anu ati-ati, kuring kalebet diri kuring, sareng urang teras-terasan jalan. Janten pikeun sadayana ieu, kuring hoyong masihan anjeun resep anu saderhana, gampang sareng gancang pikeun dinten-dinten sibuk. Éta perkawis a endog orak nganggo kentang goreng, Kuring miharep anjeun resep aranjeunna.

bahan

  • 1 kg kentang.
  • Endog.
  • Minyak Zaitun
  • Uyah.

Persiapan

Pikeun nyieun resep ieu endog orak sareng kentang goreng urang kedah mesék, ngumbah sareng motong kentang. Jumlah bahan bakal turun atanapi ningkat numutkeun ka tuangeun anu urang gaduh, janten teras émut. Pikeun kirang langkung jalma anu tuang normal, anjeunna sok dipasihkeun 4 kentang ukuran sedeng.

Anjeunna ogé rusiah kentang ieu aya dina cut. Kusabab upami urang motong ipis teuing maka éta bakal gumpal, sareng upami urang motong aranjeunna teuing gajih aranjeunna bakal lami ngagoreng, salian ti nyandak langkung seueur gajih tina minyak zaitun.

Kripik

nu kentang lumangsung ti hiji dinten dugi ka salajengna atawa, komo deui, dina cai. Janten upami anjeun badé majukeun léngkah ieu nalika anjeun ti dokter, anjeun kedah ngagoréng sareng ngadamel endog orak nganggo endog.

Sakali kentang parantos dikumbah leres-leres handapeun cai anu ngalir tina keran, éta urang bakal uyah sareng urang ngagoreng aranjeunna dina sakumpulan dina wajan atanapi dina fryer jero anu has. Dina waktos anu sami kami nyabut kentang anu digoréng, kami bakal nempatkeun kana kertas dapur supados aranjeunna nyerep sadaya minyak anu kaleuwihan.

Sakali sadayana digoréng, urang bakal ngalirkeun kana hiji wajan (tanpa minyak) sareng kami bakal nambihan 2 endog per porsi. Urang bakal aduk sadayana saé pisan dugi ka ningali endogna cekap diaduk sareng dipidamel.

Kuring miharep anjeun resep resep ieu ti endog orak nganggo kentang goreng pikeun penjaga hirup dina dinten sibuk anu urang salawasna aya. Ogé, upami anjeun gaduh kiripik sésa anjeun tiasa nganggo pikeun ngadamel Tortilla Spanyol.

Inpormasi lengkep - Omelet Spanyol, resep tradisional

Langkung seueur inpormasi ngeunaan resepna

Kripik

Waktos Persiapan

Waktos masak

Total waktos

Kilokalori per porsi 235

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.