Panggang gilthead bream sareng bawang sareng céri

Panggang gilthead bream sareng bawang sareng céri Lauk bakar Aranjeunna salawasna alternatif anu saé nalika anjeun gaduh sababaraha tamu kanggo tuang siang atanapi tuangeun di bumi. Tapi ogé kadaharan anu raoseun pikeun dua dinten dina saminggu, anjeun henteu satuju? Sareng bencana laut mangrupikeun karesep kuring pikeun momen-momen ieu, nalika nyobaan resep pareda bakar sareng bawang sareng céri anu kuring usul ayeuna.

Peryogi waktos anu pondok pisan pikeun nyiapkeun bijil roti anu ukuranana alit dina oven. Oven ogé bakal ngalakukeun paling padamelan. Kami ngan ukur kedah jaga nempatkeun sadaya bahan dina sumber sareng dina hal ieu, salaku tambahan, tina masak bawang sateuacan pikeun mastikeun yén dina waktos anu diperlukeun pikeun masak lauk éta bakal lembut.

Dipanggang gilthead ieu éndah. Konci pikeun ieu nyaéta mashed kalayan anu urang sikat jero sareng luar tina pamiosan supados ngeunah. Waktos masak ogé bakal mangaruhan; upami urang jauh teuing, urang ngagaduhan résiko yén panyerang bakal garing. Naha anjeun wani masak sareng kuring? Maka anjeun kedahna waé nyiapkeun salad pikeun ngalengkepan ménu.

Resepna

Panggang gilthead bream sareng bawang sareng céri
Panggang gilthead bream sareng bawang sareng céri mangrupikeun asakan saderhana, sampurna pikeun dinikmati sabtu minggu atanapi kanggo ngaladénan sémah urang dina rapat anu raket.
Author:
Jenis resép: Lauk
Porsi: 2
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 1 emas (kanggo 2)
  • 1 bawang beureum di julienne
  • 16 tomat céri
  • 2 cengkéh bawang bodas, dicincang
  • 1 séndok peterseli dicincang
  • Sal
  • 1 jeruk nipis
  • Minyak zaitun tambahan
Persiapan
  1. Dina wajan, ku girimis minyak, bubur bawang dalapan menit dina panas sedeng.
  2. Kami ngamangpaatkeun éta waktuna pikeun nyiapkeun mash. Pikeun ngalakukeun ieu, urang dianggo bawang bodas anu dicincang, peterseli, benang safron sareng ciwit uyah dina mortir. Teras tambahkeun séndok téh minyak sareng sakedik jeruk nipis sareng aduk.
  3. Kami nempatkeun bobo dina piring anu cocog pikeun oven na urang diurapi interiorna oge ku majado. Teras, urang tutup sareng nganggo kaleuwihan mash kanggo nyebarkeun luarna.
  4. Tambahkeun bawang rebun kana sumberna, rada dikuras, sareng tomatna. Ogé, jeruk nipis dina potongan.
  5. Sakali réngsé Kami nyandak bobo kana oven sareng masak dina suhu 180ºC salami 12 menit. Teras, urang mukaan parawatan sareng ngantepkeun réngsé masak.
  6. Kami nyayogikeun gilthead dipanggang kalayan bawang sareng céri panas.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.