Coklat sareng kueh bolu cau kalayan buah prambus

Kueh Coklat Pisang

Anjeun terang naon anu kuring resep pikeun milari resep jajan sareng nyiapkeunana dina akhir minggu. Janten, urang teras-terasan ngagaduhan amis buatan bumi kanggo sasarap atanapi nyandak sapotong damel kanggo tuang di tengah énjing. Kombinasi coklat sareng cau Éta mangrupikeun salah sahiji karesep kuring sareng éta pasti béntang tina jajan anu kami siapkeun ayeuna.

Coklat sareng kueh cau anu urang damel ayeuna padet tapi juicy. Cocog nginum kopi enak atanapi kanggo murangkalih kedah cemilan. Ngalakukeunana moal lami; oven bakal ngalakukeun seuseueurna padamelan pikeun anjeun. Naha anjeun wani nyobian?

Coklat sareng kueh bolu cau kalayan buah prambus
Coklat sareng kueh cau anu urang usulkeun ayeuna cocog pikeun sarapan atanapi camilan anu dibarengan ku buah prambus.
Author:
Jenis resép: kadaharan panungtup
Porsi: 8
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 105 g. mentega dilebur
  • 150 g. gula beureum
  • 1 endog ageung diteunggeulan
  • 4 cau asak, ditumbuk
  • 110 g. tipung serba guna
  • 60 g. bubuk koko
  • 1 séndok téh bubuk bubuk
  • ½ séndok téh baking soda
  • ciwit uyah
  • 1 séndok téh vanili
  • Pikeun ngahias
  • 1 cangkir krim dikocok entéh
  • 1 séndok gula
  • 1 séndok téh vanili
  • Buah prambus
Persiapan
  1. Urang preheat oven jam 190ºC sareng gariskeun cetakan roti sagi opat ku kertas pembakar.
  2. Dina mangkok ageung urang ngéléhkeun mantega sareng gula 3-4 menit.
  3. Saatos urang tambihan endog sareng cau hancur. Kami ngéléhkeun dugi ka duanana bahan sampurna digabungkeun.
  4. Tambahkeun tipung, koko, baking soda, baking powder, uyah, sareng vanili. Kami nyampur sareng gerakan amplop.
  5. Urang tuang campuran kana kapang anu urang bakar 50 menit atanapi dugi ka anjeun nyucuk sareng péso di tengah jajan éta kaluar bersih.
  6. Urang cabut tina oven sareng ngantepkeun ambek 10 menit sateuacan dibentuk.
  7. Urang ngantepkeun janten tiis sapinuhna sateuacan dilayanan.
  8. Pikeun ngahias jajan urang mecut krim kalayan gula sareng vanili kalayan gancang dugi ka puncak lemes dibentuk.
  9. Ngahias potongan kuéh bolu nganggo krim sareng sababaraha buah prambus.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.