Bakso coklat dina saos

Bakso coklat dina saos

Bakso mangrupikeun préparasi saderhana pisan sareng serbaguna pisan kumargi anjeun tiasa ngadamel bakso sagala rupa, boh daging boh lauk. Kuring hususna sok dipaké bebek atanapi cod tapi dinten kamari kuring mendakan tiasa ngadamel éta tina cuttlefish, kadaharan anu saé pisan anu kuring resep sareng ti bumi abdi, Cádiz.

Kituna, kuring beres pikeun ngalakukeun aranjeunna sareng ieu hasilna. Éta mangrupikeun kasuksésan anu hébat di bumi, leres pisan henteu aya deui sareng urang malah ngulang piring. Resep jenis ieu nyaéta alus pikeun barudak mimitian ku asupan lauk Sareng kusabab éta bakso, éta moal hésé pikeun aranjeunna tuangeun.

bahan

  • 1 kacilakaan.
  • 1/2 bawang bombay.
  • 2 endog.
  • Parsley.
  • 1 gelas anggur bodas
  • Roti roti.
  • Ciwit uyah

keur Salsa:

  • 3-4 wortel.
  • 2 kentang sedeng.
  • Uyah.
  • Minyak Zaitun
  • Cai.

Persiapan

Mimiti, dina gelas campuran kami bakal nempatkeun 1/2 bawang, peterseli sareng gelas anggur bodas sareng urang bakal naksir. Teras, urang bakal motong sadaya cuttlefish kana dadu, sareng kami bakal nambihan sakedik kana campuran tadi kanggo neraskeun ngincer dugi ka kéngingkeun jinis adonan. Urang bakal nambihan endog sareng uyah. Kami nyampur sareng nambihan sakedik roti pikeun kéngingkeun adonan has pikeun bakso.

Di sisi anu sanésna, urang ngalakukeun wortel sareng sambel kentang. Dina panci alit urang bakal nempatkeun latar tukang minyak zaitun anu saé sareng urang bakal nambihan wortel didamel kana irisan 1 cm sareng kentang dipotong janten cachelos. Urang bakal tumis sakedik sareng nambihan uyah sareng cai. Hayu deui masak sakitar 20 menit dugi sadayana lembut.

Teras, urang bakal ngadamel bal anu has di bakso sareng urang bakal tumis dina panci kalayan minyak panas, lemeskeun dina kertas nyerep.

Tungtungna, urang bakal mash wortel sareng kentang pikeun ngadamel Salsa, urang bakal ngaliwat kana colander atanapi Cina dina kasét sareng kami bakal ngempelkeun bakso dina éta. Kami bakal masak sababaraha menit sareng siap tuang.

Langkung seueur inpormasi ngeunaan resepna

Bakso coklat dina saos

Waktos Persiapan

Waktos masak

Total waktos

Kilokalori per porsi 246

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Montserrat Lopez Garcia de la Torre cenahna

    Ngeunah. Resép anu saé pisan sareng asli.