Chickpeas kalawan kentang jeung iga marinated pikeun merangan tiis

Chickpeas kalawan kentang jeung iga marinated

Kami henteu acan tiasa nyarios ngeunaan tiis anu parah tapi sigana cuaca tungtungna parantos robih. Jeung masakan comforting kawas ieu chickpeas kalawan kentang jeung iga marinated Aranjeunna mimiti ditampi pisan nalika dugi ka bumi siang saatos damel sadayana isuk.

Hidangan sapertos kieu ngajantenkeun urang ngahibur di dapur sakedap, tapi hasilna patut. Jeung anjeun salawasna bisa considerably ngurangan waktos Anjeun méakkeun ngagunakeun kaléci asak kaléng. Naon bantosanana pikeun salawasna gaduh sababaraha kaléng dina kulkas!

Dina hal ieu, kuring nganggo pot pikeun masak aranjeunna ngan saukur ku cai. Iga marinated Éta nambihan seueur rasa kana piring sareng ogé seueur uyah, janten kuring henteu nambihan deui iraha waé salami persiapan. Naon deui, idéal bakal geus nyampur iga marinated jeung iga seger, tapi éta naon kuring kungsi!

Resepna

Chickpeas kalawan kentang jeung iga marinated pikeun merangan tiis
Naha anjeun milarian tuangeun anu pikaresepeun pikeun merangan hawa tiis? Coba chickpeas ieu kalawan kentang jeung iga marinated. Éta ngeunah pisan!
Author:
Jenis resép: Sayuran
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 400 g. iga marinated kacamatan-ukuran (atawa campuran marinated sarta seger)
  • 1 cengkéh bawang bodas, dikupas
  • 1 bawang ungu
  • ½ bawang bodas
  • 2 cabé héjo
  • ½ cabé beureum
  • 1 séndok daging cabé chorizo
  • 1 séndok témpél tomat
  • 1 kentang ageung
  • 180g. asak buncis
  • Minyak Zaitun
Persiapan
  1. Rendang sadaya sayuran jeung mesek jeung nyiksikan kentang.
  2. Panas minyak dina panci badag tur urang coklat iga. Sanggeus rengse, urang cabut jeung cadangan.
  3. Dina minyak anu sami tuluy tumis bawang bodas, bawang jeung cabé pikeun 10 menit.
  4. Saatos urang tambahkeun tomat jeung daging cabé chorizo ​​​​sareng campur.
  5. Teras urang ngasupkeun kentang jeung iga jeung nutupan ku cai.
  6. Urang masak sahenteuna 30 menit atawa nepi ka kabéh bahan lemes.
  7. lajeng, tambihan cépi, campur jeung masak sababaraha menit deui.
  8. Urang ngalayanan chickpeas jeung kentang jeung iga marinated panas.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.