Chard Swiss nganggo kentang paprika

Chard Swiss sareng kentang paprika, resep saderhana, ringan sareng lengkep. Liburan parantos atosan tapi urang teraskeun ku asakan ringan sareng saderhana. Ayeuna datang normalitas sareng balik deui ka rutin. Ayeuna waktuna pikeun ngirangan kaleuleuwihan pesta ieu sareng nyiapkeun piring anu langkung ringan anu pastina langkung ti hiji @ kami parantos sumping langkung kilo, tapi éta pantes kusabab pésta ieu mangrupikeun dinten istirahat, pikeun ngaraosan, ngabagi ka kulawarga sareng babaturan sareng senang.

Chard Swiss sareng kentang sareng paprika, piring ringan, saderhana, gancang nyiapkeun sareng seueur rasa. Kuring parantos nyiapkeunana nganggo paprika lada sakedik kanggo masihan langkung raos sareng sentuhan anu béda, aranjeunna saé pisan, dibarengan ku endog pindang anjeun bakal ngagaduhan piring anu lengkep pisan.

Chard Swiss nganggo kentang paprika
Author:
Jenis resép: asup
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 2 tandan chard Swiss
  • 3 kentang
  • huevos 4
  • ½ séndok téh paprika amis
  • ½ séndok téh paprika panas
  • Minyak Zaitun
  • Sal
Persiapan
  1. Pikeun nyiapkeun piring tina chard sareng paprika kentang, urang mimiti mimitian ku ngumbah sumur chard ku cai handapeun keran, pikeun miceun bumi ogé, solokan aranjeunna.
  2. Urang cabut benang sareng potong kana buah.
  3. Mesek sareng potong kentang kana potongan leutik.
  4. Urang nempatkeun pot kana seuneu kalayan chard sareng kentang, urang nutupan ku cai. Kami bakal nempatkeun sakedik uyah. Kami ngantep aranjeunna masak dugi kentang siap.
  5. Sedengkeun urang nyiapkeun ganti baju. Dina mangkok kami nempatkeun jet minyak anu saé, sakedik paprika amis sareng paprika panas alit. Kami ngéléhkeun éta saé dugi ka emulsif sareng campuran leres.
  6. Nalika chard sareng kentang parantos siap, solokan sareng sayogi. Urang bakal béréskeun ku tuang sakedik ganti baju dina unggal piring.
  7. Kami bakal ngiringan sareng endog anu dikulub atos sahingga urang ngagaduhan piring anu lengkep sareng enteng.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.