Yogurt, cau, apel sareng gelas madu

Yogurt, cau, apel sareng gelas madu

Milarian dessert saderhana sareng gancang anu tiasa anjeun tampikeun masing-masing? Ieu gelas yogurt, cau, apel sareng madu aranjeunna alternatif anu saé. Bahan na saderhana; Kuring wani nyebutkeun yén anjeun bakal ngagaduhan sahenteuna 90% diantarana ayeuna di bumi, sareng persiapan na saderhana pisan.

Sapuluh menit anjeun peryogi pikeun nyiapkeun dessert ieu. Henteu janten masalah naha aya 2 atanapi opat anu anjeun kedah lakukeun, waktos na moal beda-beda teuing. Anjeun ngan ukur kedah rendang sareng campuran bahan-bahan anu béda pikeun nyiptakeun tuangeun anu séhat sareng séhat anu anjeun tiasa nikmati iraha waé dina sataun.

Naha urang tiasa damel? Kami parantos milih yogurt tradisional, tapi anjeun tiasa ngaganti aranjeunna sareng yogurts sayuran upami anjeun hoyong ngahontal tuangeun vegan. Sareng éta sanés ngan ukur robih anjeun. Ngarasa Luncat pikeun ngaganti apel pikeun jenis buah sanés sapertos pir atanapi katumbiri dina usum panas. Naha anjeun resep jinis pencuci mulut ieu? Coba ieu tina waluh krim vanili.

Resepna

Yogurt, cau, apel sareng gelas madu
Porsi: 2
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 1 yogurt alami henteu manis
  • 1 yoghurt sareng muesli atanapi séréal
  • 2 séndok mantega, dilebur
  • 1 cau
  • 2 apel leutik
  • 1 séndok madu + tambahan pikeun ngahias
  • Kayu manis
Persiapan
  1. Urang campur dina mangkok anu yogurts sareng mentega kalayan pitulung séndok sareng cadangan.
  2. Salajengna urang mesék apel, urang motong kana dadu leutik sareng urang nyampur kana mangkok anu sanés sareng madu.
  3. Urang motong cau sareng urang nempatkeun tilu atanapi opat keureut dina handapeun unggal gelas.
  4. Teras urang ngadistribusikaeun campuran yoghurt antara dua gelas.
  5. Ngeunaan ieu urang nempatkeun apél dicincang sareng madu
  6. Sareng kanggo ngarengsekeun ngahias ku irisan cau, sakeclak madu sareng kayu manis.
  7. Urang nempatkeun gelas yoghurt, cau, apel sareng madu dina kulkas salami 10 menit teras dilayanan.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.