Bayam, mandarin sareng salad buah anjir sareng madu vinaigrette

Bayam, mandarin sareng salad buah anjir sareng madu vinaigrette

Aya poé nalika anjeun henteu milih naon anu anjeun tuang; pantry ngalakukeun éta pikeun anjeun. Ieu kangkung, tangerine sareng salad anjir kalayan madu vinaigrette didamel ku sakedik ieu sareng sakedik tina anu sanés. Éta sanés resep anu bijaksana, tapi henteu hartosna éta henteu pikaresepeun. Nyatana, urang bakal ngulang deui!

Di bumi urang nyiapkeun ménu salami saminggu dina dinten Saptu sareng ngadamel pameseran anu saluyu. Sareng sanaos lami-lami urang diajar pikeun ngaluyukeun jumlahna, urang sadar yén hésé pisan henteu nyéépkeun naon-naon, éta sababna urang nyayogikeun tuangeun kanggo nyéépkeun sésa, duanana asak ogé henteu.

Ti ieu bahan sésana salad biasana timbul tina ieu sareng persiapan anu sanés, piring pasta atanapi piring nasi anu, dina sababaraha waktos, tungtungna matak kaget kami. Kusabab improvising maksa urang pikeun ngagabungkeun bahan-bahan anu sigana moal digabungkeun. Janten wani ningkatkeun! Anjeun bakal ngahontal piring anu saderhana sareng séhat sapertos anu kuring usul ayeuna.

Resepna

Bayam, mandarin sareng salad buah anjir sareng madu vinaigrette
Sederhana, enteng séhat, ieu kangkung, mandarin sareng salad anjir sareng madu vinaigrette anu urang bagikeun sareng anjeun ayeuna.
Author:
Jenis resép: Salat
Porsi: 2
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 200 g. bayem
  • 2 jeruk nipis
  • 4 buah ara garing
  • 4 séndok minyak zaitun parawan tambahan
  • 2 séndok cuka balsamic
  • 1 séndok madu
  • Sal
  • Cabe hideung anu anyar digiling
Persiapan
  1. Urang meresihan kangkung, urang cabut buntutna sareng diteukteuk, upami sapertos milik aranjeunna bayem raksasa.
  2. Kami nempatkeun aranjeunna dina mangkok salad sareng tambahkeun bagéan mandarin kana sami.
  3. Teras tambahkeun anjir potong irisan.
  4. Dina mangkok anu misah, urang nyiapkeun vinaigrette nyampur sesa bahan sareng ngéléhkeun éta ku garpuh.
  5. Kami nganggo salat tina kangkung sareng vinaigrette sareng ngalayanan.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.