Basil atanapi sambel pesto

Basil saos atanapi pesto, saos aromatik pisan, kalayan seueur rasa sareng hébat ngiringan pasta, kentang, sayuran, lauk atanapi daging .. Éta saos tradisional asakan Italia.

Nyiapkeun saos saderhana pisan sareng éta tiasa didamel pisan rupa-rupaÉta kalintang saderhana dilakukeun, nyiapkeun aranjeunna di damel janten aranjeunna saé pisan sareng langkung séhat sareng urang ogé tiasa ngajantenkeun aranjeunna masihan jalan.

Basil atanapi sambel pesto saderhana sareng gancang nyiapkeunÉta saé pisan tapi éta rada kalori, sabab ngandung seueur minyak, kéju sareng kacang pinus, tapi kusabab éta seueur raos teu perlu dianggo seueur.

Basil atanapi sambel pesto
Author:
Jenis resép: Sambel
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • Daun Basil 100 gr.
  • 150-200 gr. kéju parmesan
  • 70 gr. kacang pinus
  • 2 cengkéh tina bawang bodas
  • 150 ml. Tina minyak zaitun
  • Sal
Persiapan
  1. Pikeun nyiapkeun basil atanapi saos pesto, urang heula bakal nyeuseuh daun kemangi ku ngaleupaskeun gagang handapeun keran, garing nganggo kertas dapur. Urang kedah ngaluarkeun sadaya cai tina daun.
  2. Pasang kacang pinus dina panci, enteng roti bakar aranjeunna. Urang mesen.
  3. Mesek bawang bodas sareng potong.
  4. Saos tiasa didamel dina mortir ku panangan atanapi dina prosesor tuangeun.
  5. Kami nyimpen sadaya bahan basil, kéju Parmesan parut, kacang pinus, bawang bodas sareng bagian minyak, nyéépkeun satengah minyak sareng sakedik uyah. Urang lebetkeun sadayana kana robot atanapi dina gelas pikeun digiling.
  6. Kami ngagiling sadayana dugi a némpelkeun kabentuk tanpa potongan kacang pinus, kami bakal teraskeun nambihan sesa minyak sakedik sakedik sareng ngagiling dugi sadayana minyak diintegrasikeun, upami anjeun resep langkung enteng, tambahkeun langkung atanapi kirang minyak sakumaha anu urang resep .
  7. Sareng éta bakal siap, urang lebetkeun kana parahu saos dipirig ku kéju parut sakedik.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.