Persik dina anggur beureum

Persik dina anggur beureum, panganan cuci mulut anu beunghar pisan. Ayeuna urang gaduh katumbiri anu saé pisan sareng urang kedah ngamangpaatkeun tuangeunana sareng ...

Terung roti

Campuran aubergine sayuran anu serbaguna pisan, kalayan aranjeunna urang tiasa nyiapkeun piring anu teu kaétung sabab tiasa ngagabung pisan sareng lauk, ...

Croquette lauk

Croquette lauk, saderhana sareng beunghar kanggo disiapkeun. Croquette ieu aya gunana, éta didamel tina lauk, éta saé pisan ...

Dalgona kopi

Kopi Dalgona, kopi viral

Naon ari kopi dalgona téh? Kuring naros ka diri kuring sami patarosan ieu sababaraha minggu ka pengker, nalika kuring ningali anjeunna ...

Krim kembang engkol

Krim kembang engkol, piring anu hampang sareng lemes pisan, idéal pikeun tuangeun atanapi kursus munggaran. Urang kedah ngenalkeun langkung seueur ...

Kerang Galicia

Kerang Galicia, piring anu saderhana pisan, resep tradisional Galicia. Piring idéal pikeun apéritif atanapi ...