reklamat

salmorejo e bardhë

Salmorejo e bardhë është një krem ​​i ftohtë tipik i kuzhinës andaluziane. Në çdo zonë bëhet në një mënyrë...

Kari i karkalecit

Kari i karkalecit, një pjatë tradicionale indiane që do t'ju pëlqejë shumë. Kari është një erëz me shumë shije, e cila...

Cod me lulelakër

Merluci me lulelakër, një pjatë e shijshme tradicionale galike që përgatit merluc me lulelakër dhe paprika. Një pjatë e thjeshtë...