petulla me spinaq

Petulla me spinaq, të thjeshta dhe të shijshme. Kjo është një nga ato pjatat e shpejta për të përfituar nga spinaqi i mbetur dhe...

reklamat

Kallamar me bukë

Kallamarët e goditur janë një tapas i mirë ose një pjatë e mirë kryesore. Kalamari është një pjatë tipike e...

Scampi

Karkalecat e rrahura, një tapa ose meze shumë e thjeshtë dhe shumë e mirë. Karkalecat e pjekura janë klasike, në verë në tarraca...