reklamat

Kari i karkalecit

Kari i karkalecit, një pjatë tradicionale indiane që do t'ju pëlqejë shumë. Kari është një erëz me shumë shije, e cila...

Molusqe galike

molusqe të stilit galician, një pjatë shumë e thjeshtë, një recetë tradicionale galike. Një pjatë ideale për një aperitiv apo një...

Fiston e pjekur

Fiston të pjekur, një pjatë që funksionon si fillim ose meze. Ne mund të gjejmë zamburiñas gjatë gjithë vitit,...

Kallamar me bojë

Kallamar në bojë, një pjatë shumë e mirë, e lehtë për t'u bërë. Kallamari në bojë është një recetë tradicionale...

Kallamar me hudhër

Kalamari me hudhra, një pjatë shumë e plotë, e pasur dhe e thjeshtë. Kallamarët e pjekur në skarë janë shumë të mirë, por nëse...