reklamat

Salpicon Galician

Salpicón Galician, një fillestar shumë i plotë, i pasur dhe i freskët. Salpicón është një sallatë ku ka perime të ndryshme të prera në...

gazpaço verore

Gazpacho e pasur dhe e shijshme verore, një pjatë tradicionale e kuzhinës andaluziane, një pjatë e freskët për të filluar një vakt...

salmorejo e bardhë

Salmorejo e bardhë është një krem ​​i ftohtë tipik i kuzhinës andaluziane. Në çdo zonë bëhet në një mënyrë...

salmagundi

Salpicón është një fillestar shumë i freskët për të filluar një vakt. Ideale për ditët e nxehta pasi...