krem vegan vanilje

krem vegan vanilje

Si ju pëlqen një ëmbëlsirë e freskët në këtë periudhë të vitit? Një akullore, një ëmbëlsirë me kos ose pak krem…

kafe affogato

Café affogato është një ëmbëlsirë e shijshme e bazuar në kafe dhe akullore që mund të shoqërohet edhe me pak…

Tortë me biskota

Tortë me biskota me çokollatë dhe flan, një klasik i gjysheve tona që vazhdon të përgatitet veçanërisht në festa,…

Scampi

Karkalecat e rrahura një tapas ose meze shumë e thjeshtë dhe shumë e mirë. Karkalecat e goditura janë klasike, në verë në tarraca jo…

Peshk murg i rrahur

Peshk murg i pjekur me bukë, një peshk i butë, me pak kocka dhe i lehtë për t'u gatuar. Një peshk ideal për fëmijët, për…