Irene Arcas

Emri im është Irene, unë jam 28 vjeç, kam lindur në Madrid dhe kam një diplomë në Përkthim dhe Interpretim (edhe pse sot punoj në botën e bashkëpunimit ndërkombëtar). Aktualisht, unë jam koordinatori i Thermorecetas.com, një blog me të cilin kam bashkëpunuar për gati një vit tani (megjithëse isha një ndjekës besnik për një kohë të gjatë) dhe redaktues i blogeve Recetas de Cocina dhe Sabor Impression. Këtu kam zbuluar një vend të mrekullueshëm që më ka lejuar të takoj njerëz të mëdhenj dhe të mësoj një mori recetash dhe marifetesh. Pasioni im për gatimin vjen që kur isha e vogël kur ndihmoja nënën time të gatuante. Në shtëpinë time, pjatat nga e gjithë bota janë përgatitur gjithmonë dhe kjo, së bashku me dashurinë time të madhe për udhëtimet ekzotike dhe gjithçka që lidhet me botën e kuzhinës, e kanë bërë sot një nga hobet e mia të mëdha.

Irene Arcas ka shkruar 5 artikuj që nga tetori 2012