Dunia Santiago

Unë jam teknike për edukimin e fëmijëve, jam marrë me botën e shkrimit që nga viti 2009 dhe sapo u bëra nënë. Unë jam i apasionuar pas gatimit, fotografisë, leximit dhe natyrës.