Ana y Asu Chamorro

Ne jemi dy motra andaluziane të çmendura për gatimin. Ky hobi ka qenë me ne që kur u pavarësuam dhe e kuptuam sa mirë hanim në shtëpi ... Ishte atëherë që filluam të ngatërrohemi me kuzhinën dhe ta shijonim atë. Që nga ajo kohë, ne kemi shkruar La Cuchara Azul në blogun tonë.