Carmen Guillén

Mendja ime, gjithmonë e hapur dhe e predispozuar për të krijuar, tani më ka çuar në botën e kuzhinave. Që i vogël jam magjepsur nga arti i kombinimit të shijeve, teksturave dhe aromave për të krijuar pjata unike dhe befasuese. Kam udhëtuar në vende dhe kultura të ndryshme, duke mësuar nga traditat e tyre të kuzhinës dhe duke pasuruar qiellzën time. Tani dua të ndaj me ju recetat e mia të preferuara, rezultat i përvojës dhe pasionit tim për gatimin. Shpresoj t'ju pëlqejnë dhe t'i zbatoni në praktikë. Janë të shijshme! Në këtë blog do të gjeni receta të të gjitha llojeve: nga më tradicionalet dhe të bëra vetë, deri tek ato më novatoret dhe ekzotiket. Më pëlqen të eksperimentoj me përbërësit, teknikat dhe shijet dhe t'i jap kontaktin tim personal çdo pjate. Do t'ju tregoj gjithashtu disa këshilla dhe truke që përgatitjet tuaja të dalin perfekte.