Ale Jiménez

Unë e kam dashur gatimin që kur isha fëmijë, kur kaloja orë të tëra në kuzhinë me gjyshen time, duke mësuar sekretet e saj të kuzhinës. Aktualisht jam i përkushtuar të bëj recetat e mia dhe të përmirësoj gjithçka që kam mësuar ndër vite, duke eksperimentuar me përbërës, shije dhe teknika të ndryshme. Më pëlqejnë si pjatat e ëmbla ashtu edhe ato të kripura, por duhet të rrëfej që nuk më pëlqejnë fare pjatat me lugë. Shpresoj t'ju pëlqejnë recetat e mia ashtu siç dua t'i ndaj me ju. Qëllimi im është të transmetoj pasionin tim për gatimin dhe t'ju bëj të shijoni pjata të shijshme, të shëndetshme dhe të lehta për t'u përgatitur.