Уреднички тим

Рецепти за готвење е веб-страница на блогот Actualidad. Нашата веб-страница е посветена на свет на гастрономија, и во него предлагаме идеи за оригинални јадења додека зборуваме за сè што е поврзано со готвењето и храната.

El Уреднички тим на рецепти за готвење Составена е од страствени прехранбени производи задоволни што ја споделија својата експертиза и вештина со вас. Ако и вие сакате да бидете дел од тоа, не двоумете се да пишете ни преку оваа форма.

[не_тока]

Уредници

 • Марија васкез

  Јас сум Марија и готвењето ми е едно од хобиите уште од мала и служев како слугинка на мајка ми. Сега не само што готвам дома, туку и за други семејства, па тоа стана алатка и за мојата работа. Сакам да читам и национални и меѓународни блогови за готвење, да бидам во тек со најновите публикации и да ги споделувам со моето семејство, а сега и со вас, моите кулинарски експерименти, особено оние со колачи.

 • Енкарни Аркоја


Поранешни уредници

 • Монте Мороте

  Сакам да готвам, тоа е едно од моите хобија, затоа го започнав мојот блог „Готвење со Монте“, во кој споделувам рецепти за секојдневниот живот на лесен и едноставен начин и уживам во тоа.

 • Але Хименез

  Обожавам да готвам уште како дете, во моментов сум посветен на правење свои рецепти и подобрување на сè што научив со текот на годините, се надевам дека ми се допаѓате моите рецепти исто како што сакам да ги споделувам со вас.

 • Кармен Гилен

  Мојот секогаш отворен ум и предиспониран да создавам сега ме доведе во светот на кујните. Се надевам дека ми се допаѓаат моите рецепти и ќе ги применат во пракса. Тие се вкусни!

 • Тој Торес

  Како lубител на добра храна, се декларирам како fanубител на готвењето воопшто. Во изборот на производи и мешавината на вкусови, го наоѓам мојот момент на секојдневна креативност. Тука ги споделувам моите омилени јадења и рецепти, мешавина од традиционална кујна и интернационална кујна.

 • Хана Мичел

  Парохијани на бавно готвење и Гинисово пиво, подготвував рецепти за лижење прсти веќе подолго време. Традиционално, модерно, се осмелувам да направам што било! Експериментирајќи и испробувајќи нови вкусови, се надевам дека ги обожавате моите рецепти исто како и јас кога ги правам.