Ана и Асу Чаморо

Ние сме две сестри од Андалузија, луди по готвењето. Ова хоби е со нас откако станавме независни и сфативме колку добро јадеме дома ... Тогаш започнавме да се мешаме во кујната и да уживаме во тоа. Оттогаш, ние ја напишавме La Cuchara Azul на нашиот блог.